E, ovako treba... > Oprema
Radio komunikacija među članovima foruma - Zello
Drivee:
Zar nije laske napraviti Viber grupu? To svi imaju po defaultu..
LSI:
Вибер групи могу да приступе само они које администратор стави у групу приликом формирања групе.
Апликацији ZELLO може да приступи свако ко има апликацију на свом телефону (тако је подешено на нашем каналу; може и другачије, с ограничењима права, па онда постаје као вибер).
То да је већу слободу. Обавештење које неко пошаље путем апликације, чује свако ко је у то време на каналу (ако је апликација укључена, остаје снимак обавештења или поруке).
Мислим да је звук приликом разговора бољи у овој апликацији него код вибера (ја често имам проблем чујности на виберу).
У сваком тренутку видите све који су на каналу пристуни - мислим да то код групе у виберу није могуће.
Мислим да је у томе предност ове апликације. Иначе, по свему осталом, слично је као и код вибера - може се разговарати, могу се слати поруке, слике...
Bećar:
Kanal trenutno ima 47 članova a od toga oko 7-8 koji su "redovne mušterije" jh. Malu brojnost pripisujem činjenici da se na kanalu u datom trenutku nađe 2-3 člana i da su verovatno u nekom poslu, obavezi...
Ako ste raspoloženi da ovu aplikaciju masovnije isprobamo, mogli bi da zakažemo neki termin pa da se okupimo i ispričamo na kanalu. Predložio bih Nedelju u 21:00.
Naravno,ako se slažete sa predlogom.
Zoran T:
pa da probamo...ne kosta nista roll4 nutss
Drivee:
Svako pored sebe litar rakije i tek posle pola da se krene sa pricom :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju