Nautika opšta... > Nautičke reportaže

KONAČNO NA RECI

<< < (16/118) > >>

Bećar:
Dokaz Titovog svemirskog programa i sletanja na mesec

I proslava uspešnog sletanja na taj isti Mesec  jh

MiletaStamat:
Super, drago mi je što ste uživali. Fotografije to najbiolje dočaravaju, posebno ona sa roštiljem I pivcem  114, što kaže Bakara sledeće sezone idemo u istraživanje dunavskog toka iznad Zemuna. Namera mi je da se preselim u marinu Radecki, ako tako bude, Dunav je naš  6589

LSI:
Да, овај прелепи дан требало је провести баш тако - на води, у друштву пријатеља.
Толико сам желео да вам се придружим, да ову сезону заокружим и пловидбом у "далеке пределе" низводно од Сланкамена али... није ми се дало.

Показало се по ко зна који пут да важи она народна: Кога нема, без њега се може". И драго ми је што вам је било лепо.
А ја... ја сам јучерашњи дан провео овако:

.........................
Јутрос, 7. октобра, случајно, прођох опет овом темом и кад сам видео ону своју фотографију на којој се види како лежим у кревету... помислио сам: грех је оваквом сликом кварити ову лепу тему. Зато сам је избрисао. Нека болест оде у заборав, а само лепе слике нека украшавају ову тему.

zankiki:
Ja sa gospođom proveo vikend na Čerevićkoj adi... Webasto zuji, a u kabini 25... Milina...
Spavao sam kao car.
Dunav je lepo pao, 3 puta sam se nasukao (jednom na sred Dunava, sprud se pomerio u odnosu na prošli godinu, 2 puta u plićacima među šporovima i ostrvima među koja doduše neko ni čamcem ne bi probao da ide  sajkaca sajkaca ), ali je sve bilo na vreme primećeno i bezazleno, samo sam lagano skinuo školjke sa kobilice, a jednom sam morao i u vodu jh

LSI:
Како вас двоје умете да уживате!

Гледајући слику, прође ми кроз главу завршна строфа оне прелепе песме:

Можда спава са очима изван сваког зла,
Изван ствари, илузија, изван живота,
И с њом спава, невиђена, њена лепота;
Можда живи и доћи ће после овог сна.
Можда спава са очима изван сваког зла.

Уживајте у оваквим тренуцима. Њих вам нико не може украсти и нико их не може платити.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju