Nautika opšta... > Nautičke reportaže

KONAČNO NA RECI

<< < (14/118) > >>

LSI:
Ево ме јутрос у канцеларији - дочепао се интернета.

Писали смо јуче Милета и ја о  томе како нам је лепо било. Ево, у прилог томе и пар снимака с мог телефона, да видите како је то стварно било.

Нисам сигруан да ли ћете и колико добро видети ове чапље и корморане на гранама дрвећа, али, верујте на реч, птице су биле тако лепе. Ипак, за такву врсту снимака потребан је прави фотоапарат с телеобјективом.

А да смо на чамцу уживали, испод Зоранове тенде, то ћете сигурно видети без проблема.

LSI:
И осврнућу се само још на Милетин коментар на "чудо невиђено".

Верујем да је власник чамца желео само да добије лепу и пространу платформу за пецање. А да би је учинио стабилном, морао је да подмете та два бурета. Очито се ради о човеку који тим чамцем не плови много али проводи много времена на њему. На тај начин, искористио је до максимума унутрашњост чамца, а на ништа му не смета док пеца.

Мени се допало то решење.

MiletaStamat:
Super fotografije, a najviše čini mi se uživa Ćira. Koliko je vožnja bila ugodna vidi se što je mogao čak i da odrema malo, e sad dal je zbog gulaša ili nečeg drugog, manje je važno .

zankiki:
Svaka čast "momci". Bitno da je da se družite i uživate!

Zoran T:
Ja sam se jedino brinuo da ne pljusne neka kisa...tu ni tenda ne bi pomogla al za hladovinu vrsi posao...ono s buricima je samo dokaz kolko smo mi kreativan narod i funkcionalno sve...jos kad zabode 2 suncobrana od nekog sladoleda kao crtani film ali vrsi posao...kafance je camdzijsko-alasko svratiste gde se vazda przi riba...gulas ili nesto drugo za kasiku je sezonska vikend privilegija...naleteli smo u pravi momenat i ispalo dobro...vala "dunav isecen i uzduz i popreko"...hvala na drustvu nadam se da vam je bilo fino pa i da ponovimo...kako ste stigli kuci meni ona "srna trazila da spava"...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju