Nautika opšta... > Nautičke reportaže
KONAČNO NA RECI
LSI:
И то спада у искуства на води.
Добро је да си реаговао пре него што је дошло до неке штете.
А бову ћеш ослободити и вратити кад вода падне, неће она далеко.
И ми у Сланкамену пратимо раст воде и размишљамо о томе да ли ћемо морати да "вадимо кестење из ватре".
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
zankiki:
Ne bih ja odmah mislio o tome da smo naljutili prirodu, pre će biti da je ovo što se dešava sasvim prirodno...
Ovaj vodostaj nije bio preko godinu dana (ako se negde ne varam), a za godinu dana na stotinama kilometara njegovih obala razno granje padne sa drveća na zemlju. Sada je voda pokupila svo to granje i nosi ga nizvodno...
Ono što je dobro za nas ljubitelje roštilja i sedenja uz vatru je da su i ostrva uglavnom pod vodom, pa će dosta tog granja da se zadrži zapetljano medju stablima, a mi ćemo imati materijala celo leto za loženje!
Tako da je sve ok, i sve ide svojim tokom...
Inače, svaka čast za akciju, tako je kad je čamac na tekućoj vodi, nikad nisi miran....
vepar:
Ja hocu da izludim od ovog vremena! Sada vidim najavljuju kisu i za celu sledecu nedelju... od 25. Aprila pada kisa, pa dokle vise! A drva imam jos mozda za jun a ne znam na sta cu se grejati nadalje! ha ha ha
srsa:
--- Citat: vepar 30, 05, 2019, 09:28:50 pre podne ---Ja hocu da izludim od ovog vremena! Sada vidim najavljuju kisu i za celu sledecu nedelju... od 25. Aprila pada kisa, pa dokle vise! A drva imam jos mozda za jun a ne znam na sta cu se grejati nadalje! ha ha ha
--- Kraj citata ---
Купи пола тоне угља. kuku
srsa:
Страјо, јеси ли проверио да нема неких оштећења на кориту.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju