Nautika opšta... > Nautičke reportaže

KONAČNO NA RECI

<< < (96/118) > >>

Sale Rea:
Nešto smo se uspavali na forumu. Danas napokon nakon snežnih dana sam plovio. Uvatio neizdrž pa to ti je. Duva vetar , nikoga na vodi. Uživancija.
Reka Sava.

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

budens72:
Ajde da se pohvalim i ja ...juce 2. februar

vepar:
Ovaj prvi topli dan me je naterao na nedoumicu da li da plovim ili da budem vredan! Odluka je ipak pala da budem vredan a najviše zbog toga što je pomoćni motor još uvek u garaži a i može biti još ozbiljnih minusa pa bih posle vožnje morao ponovo uvlačiti antifriz...  Epilog ove odluke imate u temi "Princeza sređivanje drugi krug"  sajkaca

zankiki:
Nedelja, 3 februar, iako je polivala košava, našli smo malo zavetrine da zapalimo vatru i nešto pojedemo...
Negde malo posle podneva košava staje, sunce sija, milina koja je trajala možda sat vremena, pre nego se naoblačilo i počela kiša.
Sve u svemu, još jedan dan ukraden od zime, nisam se kupao ovaj put  sajkaca

MiletaStamat:
Konačno , posle tmurne jeseni, hladne zime, mnogo radova u dvorištu, konsultacija sa majstorima, više sa ljubiteljima čamaca, mogu reći da je dvorištu došao kraj. Danas ladja zaplovila, polako ali sigurno, od Batajnice do Zemuna, onako sa uživanjem. Sad stoji na sidru, i konačno kreće uživanje. Verujem da se neće propustiti ni jedan lep dan a da se ne zaplovi. Nadam se da ću mnoge od vas sresti na reci, ako ništa drugo da mahnemo jedni drugima mimoilazeći se našim ladjama.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju