Nautika opšta... > Nautičke reportaže
KONAČNO NA RECI
MiletaStamat:
Lazo rekli smo bez politike na forumu. jh
LSI:
Па, није ово политика. Само нешто што је могло да се деси али није...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
mesechar:
E iskrivio sam se 😂😂😂
Al si.ti.sve obavio.proslavu nove godine i otvaranje sezone kupanja a posle i vatreni sex mogu da zamislim kako se gospodja uznemirila kad si ostao samo u charapama sa leopard printom 😂😂😂
mesechar:
Ja sam zaboravio da napisem kako.sam 3 novembra zatvorio sezonu kupanja kad sam se sa gostima svojom nepaznjaom nasukao kod gornjeg spica na Lidu. Vozamo se mi tako i celo jato labudova na dunavu i ja da napravim prijateljima ugodjaj da vide labudove iz blizine zadrljam u 40cm vode ...napred nazad Baba se ukopala u plicak...i sta ces skidaj se u gace (srecom to jutro obukoh ciste) i pravac u vodu upri ljuljaj j guraj a labudovi kad su videli mene u belim gacama navrli misle da sam njihov. Jedva babu odglavih da polako potece nizvodno ...vicu ovi moji sa broda jel ladna voda ...ma reko jok BAS JE DO JAJA... jedva se popeo inace bila bi i do pupka ...
Zoran T:
sve je dobro kad se dobro zavrsi i super je kad mozemo malo i da se salimo...sretno si prosao...uplati neki loto ili sl...
Koliko si samo puta vadio to sidro...svima za primer da nevolja ne bira ni vreme ni mesto ni iskustvo a tvoje je ogromno,jednostavno se desi... 114 114 114 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju