Nautika opšta... > Nautičke reportaže

KONAČNO NA RECI

<< < (91/118) > >>

budens72:
Evo stiže vodurina...bice plovidbe

Terca:

--- Citat: zankiki  24, 12, 2018, 16:22:37 posle podne ---Ti si na sunčanoj strani, kod vas uvek pre otopi  XKJHDGASED

--- Kraj citata ---

i to...

--- Citat: Bakara  24, 12, 2018, 16:26:07 posle podne ---Ma on ima metalno korito, prodje kroz led lagano...  sajkaca

--- Kraj citata ---

i to...

i još imam klub sa celom infrastrukturom pa sam izvukao brod preko zime, radi se revizija osovine...

a imam i drugare, saradnike službe, pa plovim njihovim sokoćalima   kgk

zankiki:
Ove godine smo odlučili da novu godinu dočekamo onako kako celu želimo da je provodimo - na reci.
Posle jutarnjih rakija i dnevnih žurki, oko 17h završavamo sve aktivnosti vezane za alkohol, večera, par sati spavanja, pa negde pre 23h - isplovljavanje.

Cilj je bio mesto ispod tvrđave, gde često budem noću na sidru, i pijem vino sa drugarima ili gospođom.

Tamo smo bili oko pola 12, sedeli malo u kabini na prijatnih 20 stepeni, pa malo i napolju - odgledali vatromete, popili po čašu vina, pa kući.

Meni je ovo zaista poseban doček nove godine, i planiram to raditi i ubuduće, naravno, kada vremenske prilike kao sada dozvole.

Puno pozdrava od posade Marisse, svima želimo puno zdravlja i dana provedenih na reci, za ostalo ćemo lako... 114 114 114

BTW, postoji i nastavak priče, ali o tome ću sutra.....

vepar:
Bravo, svaka cast, mozemo samo da vam zavidimo!
P.S. Nastavak je jos interesantniji 😂😂😂 ajde pisi bre da komentarisemo! stri

Terca:
malo sam ljubomoran...  114     svako dobro!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju