Nautika opšta... > Nautičke reportaže

KONAČNO NA RECI

<< < (86/118) > >>

zankiki:
Da, baš ste se našli, svaka čast...

Gledam sad ovu sliku albina, nekako m se čini da ne bi bila loša neka ogradica napred?
Mene je moja u par navrata spasila leta u vodu, kad zaledi paluba...

MiletaStamat:
Srso, moj dobri Djošo, znaš da jedva čekam sledeću godinu, i da ti nadješ sebi neku odgovarajuću ladju. E onda nam ostaje da samo penzionerski uživamo.

Bakara:
Mileta  thumbup thumbup thumbup

Ja sam juče navratio posle posla, i lepo se poklopilo da je Zveki već bio na svojoj marini, a Mileta se javio da se vraća u marinu sa njegovog omiljenog mesta, "Miletine vrbe".
Našli smo se na njihovom sidrištu, i usidrio sam se pored njih dvojice. Čudna sorta su ti nautičari.... ja sam ih zvao na kafu, rakiju, večeru, svašta što sam imao na brodu, ali oni nisu hteli da dođu....Možda im je smetalo to što sam se usidrio jedno 15m od njih...ne znam...  sha  sajkaca

@zankiki
U pravi si. Ogradica je u planu od početka i uradiću je, ali nisam stigao sve u ovoj sezoni. Hteo sam što više vremena da potrošim na plovidbu, da bih znao šta mi smeta, šta još treba da promenim i dodam.

srsa:

--- Citat: MiletaStamat  07, 09, 2018, 08:52:00 pre podne ---Srso, moj dobri Djošo, znaš da jedva čekam sledeću godinu, i da ti nadješ sebi neku odgovarajuću ladju. E onda nam ostaje da samo penzionerski uživamo.

--- Kraj citata ---

И ја Страјо, и ја.  f85

zveki66:

--- Citat: Bakara  07, 09, 2018, 09:16:42 pre podne ---Mileta  thumbup thumbup thumbup

Ja sam juče navratio posle posla, i lepo se poklopilo da je Zveki već bio na svojoj marini, a Mileta se javio da se vraća u marinu sa njegovog omiljenog mesta, "Miletine vrbe".
Našli smo se na njihovom sidrištu, i usidrio sam se pored njih dvojice. Čudna sorta su ti nautičari.... ja sam ih zvao na kafu, rakiju, večeru, svašta što sam imao na brodu, ali oni nisu hteli da dođu....Možda im je smetalo to što sam se usidrio jedno 15m od njih...ne znam...  sha  sajkaca

@zankiki
U pravi si. Ogradica je u planu od početka i uradiću je, ali nisam stigao sve u ovoj sezoni. Hteo sam što više vremena da potrošim na plovidbu, da bih znao šta mi smeta, šta još treba da promenim i dodam.

--- Kraj citata ---
Drugi put ako se usidris tako da Mileta i ja ne mozemo da dobacimo do tebe udica moze (i olovo)  sajkaca

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju