Nautika opšta... > Nautičke reportaže
KONAČNO NA RECI
srsa:
Не бих се ја кладио да је балонче носио жени, а још мање да је у њему била вода. flasica rolleye
LSI:
Као што се каже да је лепота у оку посматрача, тако важи и оно: Што је баби мило, то јој се и снило!
Питам се, питам се... Где се то изгубила вера у нашег радног човека и у доброту сваког карактера?
Срсо, можда ја и нисам прави пример (мене је живот већ прегазио) али ја и даље верујем да на овом свету постоје људи који би за своју жену све учинили.
Добро, нема их много, али мора да постоји бар неки.
Па, ако је тако, што то не би био наш Радован?
Видиш како има доброћудно лице...
zankiki:
A i žena ga zove "moj medo" sajkaca
vepar:
Svaki komentar i pokusaj iznosenja odbrane bi bio suvisan sa moje strane! Bolje da prihvatim ovu verziju ha lol ha
MiletaStamat:
Pre nekoliko godina sam otvorio ovu temu, i tada je stvarno bilo aktuelan takav naziv, jer sam posle mnogo vremena i želje -konačno bio na reci. Sada bi ova tema mogla komotno da se zove-SVAKI DAN NA RECI. Da baš je tako jer skoro svaki dan provodim po nekoliko sati na reci, što sam, što sa porodicom, uglavnom sa suprugom, i naravno sa svojim prijateljima koji vole reku onoliko koliko volim i ja. Ne prodje dan da se ne čujemo, a već je doživljaj kada se sretnemo na reci, ponosno ploveći na našim ladjama. Bakara i Zveki čast mi je što sam vas upoznao, a pravo je zadovoljstvo provoditi vreme sa vama na reci. Žao mi je samo što i ostale prijatelje, Duleta, Lazu, Marka, Zorana, i mnoge druge, koje sam upoznao kroz nauticu ne mogu češće okupiti pa da zajedno samo plovimo i uživamo u čarima reke. Nas trojica s početka ove priče nismo odoleli ni da se danas popodne sretnemo i onako opušteno sedeći na svojim ladjama popričamo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju