Nautika opšta... > Nautičke reportaže
KONAČNO NA RECI
vookela:
Ja sam moj camac spustio 30.4. Motor je postavljen, novi Tohatsu 30 KS 2T, u fazi je razradjivanja, prvih 10 sati. S obzirom da fabricki dolazi sa elisom 9,9x13 a koja ne moze da izbaci max obrtaje pri punom gasu a ima i "rupu" pri polasku tj. fali mu obrtnog momenta, moracu je zameniti nekom sa manjim korakom, verovatno 10-11", cekam da mi jave da li imaju u servisu pa da probamo. Camac mi je tezak, metalni, a imam i daske u podu, plus oprema, ja...
Skoro svaki dan se provozam bar po pola sata, mada kasno dodjem popodne, vec zahladi. Uzivancija je i sam boravak u camcu na privezu, voda miluje camac, ljulja...
Uzivajte ljudi, sezona je pocela ! 114
MiletaStamat:
Nadam se Lazo da sad počinje samo uživanje. Inače supruga mi je kupila taj telefon za rodjendan, možeš onda zamisiti situaciju no125
Zveki, što sam više tamo, to sve više shvatam da je to stvarno mesto -otpisanih- , neodgovorni su baš. Videćemo kako će biti ove sezone. Fotografije za tebe su u kućici čuvara. Znam za taj Gradac, čuo sam u odlasku da čekaju vlasnika da smeste i njega 6589
LSI:
--- Citat: MiletaStamat 10, 05, 2018, 21:54:00 posle podne ---... Inače supruga mi je kupila taj telefon za rodjendan, možeš onda zamisiti situaciju no125
...
--- Kraj citata ---
Ма, као да сам знао да то све има неке везе са женом.
За нас који волимо чамце и воду, боље би било да немамо жене. Све би било једноставније.
Напиши ти њој сад неку лепу песму, па изглади ствар.
DuleN:
Ma vazno je da si na vodi, sve drugo ce se nekako resiti...
srsa:
114 114 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju