Nautika opšta... > Nautičke reportaže

KONAČNO NA RECI

<< < (67/118) > >>

zveki66:
Mileta, uz domacu krusku obrnuli smo malo i domacu kobasicu, riba ce da saceka malo toplije dane.

Bakara:
Svaka čast momci, juče je bio prilično pristojan dan za izlazak na vodu. Ja sam malo sređivao mesto na marini, vidim da je Dunav baš dosta opao, što je i dobro, da može da primi velike količine vode posle ovog snega.
Mileta, sređuj pasaru pa da pokažemo Zvekiju i Neši kako se hvata riba...! sajkaca

zveki66:

--- Citat: LSI  04, 03, 2018, 19:45:43 posle podne ---Срећа да ми је чамац на приколици на обали, иначе... Ни страх од галопирајуће упале плућа на би ме спречио.
Та каква упала плућа , ништа ме не би спречило, осим, можда, жене... Кад она каже не... 
А она је бивши здравствени радник, зна она шта је добро за мене.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

--- Kraj citata ---
G-dine Lazo, slusajte Vasu zenu da se ne bi mucili kao mi. Mi nase zene slabo slusamo i evo sta radimo i gde sve moramo da idemo  dodo

zveki66:

--- Citat: Bakara  04, 03, 2018, 20:41:34 posle podne ---Svaka čast momci, juče je bio prilično pristojan dan za izlazak na vodu. Ja sam malo sređivao mesto na marini, vidim da je Dunav baš dosta opao, što je i dobro, da može da primi velike količine vode posle ovog snega.
Mileta, sređuj pasaru pa da pokažemo Zvekiju i Neši kako se hvata riba...! sajkaca

--- Kraj citata ---
Nemoj samo da ulovite zubatca.....Juce jeste bio mnoogo lepsi dan ali smo zbog nekih obaveza bili spreceni pa smo iskoristili danasnji dan. Malo hladniji ali smo se slojevito obukli.

zankiki:
Zavidim vam svima koji plovite... Ja sam nažalost van vode zbog radova :(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju