Nautika opšta... > Nautičke reportaže

KONAČNO NA RECI

<< < (49/118) > >>

MiletaStamat:
Može kapetan, ali ako meže bez kuke  jh.
Evo i fortografija, nekom početniku će verovatno biti zanimljive, Vi stariji nautičari verovatno već sve te staze i bogaze znate.

MiletaStamat:
Na kraju moram da napomenem da nas je vreme poslužilo samo tako. Dunav miran i ravan kao ogledalo, tek pokatkad dune lagan vetar kao da hoće da nas malo rashladi pa opet sve mirno. Koliko nam je zadovoljstvo bilo na kraju, vidi se po našim osmesima na fotografiji. Još jednom hvala Duletu i Jeleni na fantastičnom dočeku. Ova subota je bila jedan od najlepše provedenih dana u našim životima. Toliko volim reku i svoju barku. Isplatilo se čekati toliko godina da konačno zaplovim!!!!

LSI:

--- Citat: da se čovek pita  24, 07, 2017, 13:53:28 posle podne ---Može kapetan, ali ako  meže bez kuke  jh.
...

--- Kraj citata ---

Милета, нисам мислио на капетана Куку, гусара из Петра Пана  4587, већ на чувеног морепловца који је опловио свет - капетана Кука!

DuleN:
Ja samo mogu da ti pozelim sto cesce i sto duze plovidbe !!

MiletaStamat:
Ha ha ha znam lazo, šalim se. Zadovoljiću se ja da plovim Dunavom i Savom kao u subotu do Slankamena možda jednom Savom do Šapca, ali polako, ne žurim svaki kilometar je jedno iskustvo više za mene.
Hvala Dule, neka nas samo zdravlje posluži, naplovićemo se mi i zajedno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju