Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav svima

<< < (2/3) > >>

srsa:
Добро дошао.  114

MiletaStamat:
Dobro došao i da uživaš na Savi. Ja sam ove sezone prvi put na vodi. Ne računam prošlu jer sam čamac kupio u avgustu i nekoliko puta sam prošle sezone izašao na vodu. Moj čamac je u rukavcu Ade Ciganlije, Pasara je, Volim i ja krstariti Savom pa se negde i sretnemo. Uživaj a čamac ćeš sredjivati ima vremena, a veruj ako to voliš uvek ćeš nešto doradjivati na njemu, kao što sam i ja, a još nisam završio.

gauco_del_rio:
Juce sam odneo pentu kod Ace i plan je da je uzmem u petak popodne tako da u subotu vec(ako bog da) spustimo camac i krenemo u krstarenje :)
"Ovi" najavili 18 stepeni u subotu ali nema veze, Sava je topla tako da kupanje nema da omane.
Ja sam iz Obrenovca a camac ce biti u Zabranu tako da cu se u toj okolini vozikati.Baricka ada nizvodno, a uzvodno Boljevac, Zabrezje, Progar.Nesto se mislim, koliko Tomos 4,5 moze da radi bez prestanka? Tj. koliko dugo sme da radi bez odmora? Aj da kazemo da je penta u dobrom stanju.

Bakara:
Mislim da nemas brige ako je vozis bar preko pola gasa, jer tad ima dobro hladjenje. Ako vozis na malom gasu dugo, moze da se desi da se pregreje. Ma nemas brige, to je ozbiljna masina  sajkaca

Zoran T:
Dobro dosao  114...spustaj to u vodu i uzivaj...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju