The world of sailing - Svet jedrenja > Iskustva

Једрење у близини Волоса

<< < (9/16) > >>

Mornar u kanalu:
Бринуо сам где ће бити микраћ али си ми дали место у каналу како заслужујем по надимку и ево мало соло једрења , немам добру фото опрему ,сликала деца са обале free image host. free image host

STG:
 thumbup thumbup thumbup

Kapetan:
bravo !
mi smo jos u Volosu, a kako stvari stoje necemo se ni pomerati odavde vec cemo morati za Srbiju :(

Mornar u kanalu:
Ноћас сам дежурао поред микраћа јер је море доносило таласе и у заклон у ком се налазио и сам не знам како је остао читав.Да не беше бокобрана и да се после 12 није мало смирило не смем ни да помислим шта би било . Штета , Капетане до јуче је сваки дан био као поручен за једрење а и пловидбу уопште , срећан пут у Србију .

LSI:

--- Citat: Mornar u kanalu  27, 07, 2016, 07:58:30 pre podne ---Ноћас сам дежурао поред микраћа јер је море доносило таласе и у заклон у ком се налазио и сам не знам како је остао читав.Да не беше бокобрана и да се после 12 није мало смирило не смем ни да помислим шта би било ...

--- Kraj citata ---

Ја немам једрилицу и не знам баш ништа о једрењу и једрилицама али сам чуо да људи, кад виде да се приближава невреме, а место где су се усидрили није заклоњено од ветра и таласа, одмакну једрилице од обале и добро осигурају сидра. Кажу да су тако, на отвореном, безбеднији него кад су привезани уз мол.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju