E, ovako treba... > Yamaha
Yamaha 55 ks
Vuk:
Ima jedan covek iz bijeljine treba ga naci na kupujeprodajem pa ga pitaj da li on ima nesto.
Kr100ns:
--- Citat: Vuk 10, 06, 2016, 12:36:16 posle podne ---Ima jedan covek iz bijeljine treba ga naci na kupujeprodajem pa ga pitaj da li on ima nesto.
--- Kraj citata ---
njega sam medju prvima i nasao, ali covek ili zaista nema ili mu je u interesu da zavali neki drugi motor.
Kaze da nema menjac, ali zato ima nekoliko motora takvih da ponudi (od 55 ks i 60 ks Yamaha)...
Ipak mislim da mu je u interesu da proda neki motor umesto delova...
Srecko Sojic:
i ja bih svoju dvotaktnu yamahu od 28KS staru isto toliko odnio na kompletnu reviziju
ima li neko ideju ko bi to mogao da uradi i koliko bi to od prilike izaslo? cisto odokativno...
Kr100ns:
--- Citat: Srecko Sojic 23, 09, 2016, 10:50:26 pre podne ---i ja bih svoju dvotaktnu yamahu od 28KS staru isto toliko odnio na kompletnu reviziju
ima li neko ideju ko bi to mogao da uradi i koliko bi to od prilike izaslo? cisto odokativno...
--- Kraj citata ---
imas varijantu Peka iz Starih Banovaca, i ja sam moje nosio kod njega (ali sam se zeznuo jer svi ali bas bas svi nose motore vec kad pocne sezona i onda je logicno da te zeza po nedeljeu dve da ti nista ne javlja). Ali s'obzirom da sam bio tamo a i znam mu dobavljaca delova znam da ima mnooogo opreme za starije dvotaktne motore i da je covek iskusan sa tim. Ja sam moje probleme resio na malo drugaciji nacin tako da kod Peke nosim motor u februaru ili martu sl godine da ga pripremi za sezonu.
Sad sam bio suvise zauzet sa trosenjem enormnih kolicina goriva kgk kgk kgk
Srecko Sojic:
hvala za info, ako mozes posalji mi na pp kontakt telefon od Peke
meni nije problem da sacekam jer taj motor mi i onako lezi vec godinama van upotrebe pa kada ga uradi
da li postoji bar neka indikacija koliko bi kostala kompletna revizija? znam ja da se od babe ne pravi cura ali zao mi da bacim nesto sto jos moze da se koristi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju