Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Како сте провели овај дан - суботу, 28. маја 2016?
srsa:
А што се дружења тиче, феноменално. harm 114 357 h44 flasica Зезање, песма, друштво, мезе, роштиљ, рибља чорба - и то све у неограниченим количинама. Али ипак једна мрља - судије које су оцењивале квалитет рибље чорбе. Да не улазим у то да је наша била одлична (а како би и била другачија кад је Вељко кувао), али победничка...... Победничка је била одлична, заиста, али заслужила је прво место у класи телећих чорби јер на рибљу није имала баш никакав укус. Знам да се о укусима не раправља, али стекао сам утисак да судије баш нешто и не цене укус рибе у чорби. У сваком случају наша чорба из котлића је поједена у сласт, а коментри конзумената су били у суперлативу. ffff
MoravskiLubenicar:
Zavidim vam....vidim da je biloSUPER! Nego, zna li neko kakve su vode oko ada iznad Pupinovog mosta?
LSI:
Нисам био за викенд али претходног, водостај је био доста повишен и још је растао.
MoravskiLubenicar:
Vodostaj jeste visok, ali mi kažu da se stvara sprud od ade bliže mostu i da je opasno ulaziti u rukavac odatle. Gaz mi je 57 cm pa ne bih baš da se nasučem. I Batajnička ada je izgleda produžila sprud za nekoliko desetina metara pa se i tu izgleda ne može sigurno u rukavac.Zbog pasa od Višnjice doBelegiša moram da stajembar dva puta a to mi je bilo zgodno za pristajanje . Ne volim da moji psi uznemiravaju druge. Zato me interesuje kqakvo je stanje.
deda:
Preporucujem da ne ulazis u rukavac.Na trenutni vodostaj (Zemun 349cm.) moze da prodje samo onaj ko zna!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju