Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Registracija samogradnje

(1/2) > >>

Vuk:
Verovatno postoji slicno pitanje ali ne mogu da ga pronadjem, ujedno se izvinjavam na ponovljenom pitanju.
Da li neko zna sta je sve potrebno od dokumentacije za prodaju i registraciju novih metalnih camaca, sta projekat treba da sadrzi i kako bi trebao da izgleda. Da li je bitno za kakav postupkak zavarivanja je osposobljen proizvodjac camca, rel, mig , tig ili kakav postupak takav sertifikat? Racun za celokupan materija.  itd. Pisite, svaka informacija dobro dosla.

petar_kozic:
Za obicnu siklju znam da mozes sa izjavom dva svedoka. Obicna skica i nista vise. Trojica komsija su registrovala pre 15 dana. Ja jednom pravio skicu.

Za camac sa kabinom ne znam.

Vuk:
Dobro Pero hvala, za sada mi je samo siklja interesantna za rad, kabina neka saceka :)

Vuk:
Malo da osvezim temu. Zvao sam kapetaniju Tite i pitao za registraciju novig metalnig camca bez kabine. Veseli cikica mi je rekao da nije nikakav problem i da se lako registruje. Dodjite kod mene i resicemo, to he bio odgovor. Uglavnom jebrejao da se samogradnja canca lako regustruje. Mozda sam nekome pomogao.

BataC:
Kako uraditi regisitraciju samogradnje, koja je dozvoljena svuda u svetu....Sem u Srbistanu...****obrisano****
A ja ne mogu da registrujem camac....

---------------------------------------------------

*EDIT: Izvod iz pravilnika foruma:
- na forumu je zabranjeno:
- vređanje i omalovažavanje učesnika diskusija po bilo kom osnovu;
- potezanje pitanja rasne, nacionalne, verske i političke opredeljenosti;
- upotrebljavanje psovki i vulgarnosti svake vrste;

Link ka pravilniku: http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,6599.0.html

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju