E, ovako treba... > Plovila
OSIGURANJE PLOVILA
britva63:
Evo vidim da vas muće osiguranje camaca
Danas sam osigurao svoj mali camac i to kod nas mora se osigurati svake godine zavisno od jacine motora i ide od 180 kn na vise, a kasko sam osigurao (osiguravaju sve osiguravajuce kuće ) ali ja osiguravam u Kvarner Viena insurance Group i na 3500 eura je 445 kuna , a sad to vam je ak je 100 eura 735 kuna pa racunajte, uglavnom strane osiguravajuce kuće su to i nevidim razloga zasto to kod vas nemoze, camac se slika i vez, pa onda navedete cijenu i onda oni odobre i to je full kasko znaci bukvalno do svega osim nemara je osigurano.
POZ sa Drave :dance:
deda:
--- Citat: britva63 12, 06, 2009, 19:37:10 posle podne ---Evo vidim da vas muće osiguranje camaca
Danas sam osigurao svoj mali camac i to kod nas mora se osigurati svake godine zavisno od jacine motora i ide od 180 kn na vise, a kasko sam osigurao (osiguravaju sve osiguravajuce kuće ) ali ja osiguravam u Kvarner Viena insurance Group i na 3500 eura je 445 kuna , a sad to vam je ak je 100 eura 735 kuna pa racunajte, uglavnom strane osiguravajuce kuće su to i nevidim razloga zasto to kod vas nemoze, camac se slika i vez, pa onda navedete cijenu i onda oni odobre i to je full kasko znaci bukvalno do svega osim nemara je osigurano.
POZ sa Drave :dance:
--- Kraj citata ---
Ni nama nije jasno zasto to niko kod nas ne radi????????Ali mozda im dodje iz du...a u glavu jednog dana!Nece ljudi da zarade pa to ti je!! :shout:
britva63:
Da i ja vam zelim to, :good: jel mirno spavam, nije neki camac al je moj i uzivam ploveći s njime, tako da bi mi bilo zao da nestane.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju