E, ovako treba... > Plovila
OSIGURANJE PLOVILA
SALE NB:
Nisam probao da osiguram čamac, ali se dosta bakćem sa osiguranjima. Generalno važi pravilo da ćete za egzotične polise naići na više razumevanja i povoljnije cene kod manjih osiguravajućih društava. Milenijum osiguranje je pre par godina kupljeno od Croatia osiguranja, a oni su opet postali deo nemačke Allianz grupe. Tako da sa te strane nema brige oko važnosti polise.
Naravno, kad dođe do naplate neke štete, tu se "na muci poznaju junaci". Kod nekih pare stižu brže, kod nekih sporije, a kod nekih morate i da tužite!
Kasko-polisu za auto imam kod Kopaonik-Triglav osiguranja, bili su skoro duplo jeftiniji od DDOR-a i Dunava, a sad nakon 2 godine su mi spustili za još 30%. Imao sam jednu štetu ( udario kuče na autoputu- odvalio branik,klima-hladnjak etc.), popravio, doneo im račun - pare legle za 4 dana!
Pera GARMIN:
Odlična tema, spremao sam se da napadnem sličnu problematiku ove godine... planiram da vučem čamac na more, pa bi ga osigurao i na vodi i na kopnu.
Espresso, prosledićeš mi kontakt Milenijum osiguranja.
SALE NB:
Evo linka sa osnovnim podacima za sva Osig. društva u Srbiji
http://www.nbs.rs/export/internet/cirilica/60/60_1/60_1_1.html
espresso:
Pero, cujemo se za kontakt. Update verzije 1.9 sam uspesno resio nakon sto sam vratio verziju Map Sourcea 6.14. Verzija 6.15 ima neki problem.
Kapetan:
koja sam ja dijabola ja otvori novu temu :)
imacemo vise onformacija ovih dana juri covek da nam da uslove dunava...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju