E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Materijal za " pisanje " po jedrima
tangabravo:
Kao što vidite na mom glavnom jedru imaju brojevi i leteća riba ,a ja bih sada hteo da dodam još nešto pa me interesuje da li neko zna gde bih mogao kod nas da nabavim taj materijal. Unapred zahvalan čika Čarli .Dobro more
Kapetan:
--- Citat: tangabravo 18, 05, 2016, 21:43:05 posle podne ---Kao što vidite na mom glavnom jedru imaju brojevi i leteća riba ,a ja bih sada hteo da dodam još nešto pa me interesuje da li neko zna gde bih mogao kod nas da nabavim taj materijal. Unapred zahvalan čika Čarli .Dobro more
--- Kraj citata ---
kod nas tesko ... ja sam sada uspeo da nabavim dakron na muflonu , samolepljivi ... ako mi preostane javljam
Zakeralo:
Mi smo lepili obicnu foliju za automobile ako se ne varam i radila je.
Kapetan:
--- Citat: Zakeralo 19, 05, 2016, 00:46:04 pre podne ---Mi smo lepili obicnu foliju za automobile ako se ne varam i radila je.
--- Kraj citata ---
daj malo vise informacija ?
ja sad klincu na novom jedru moram od ove folije da na kateru isecem slova pa da lepim ...
tangabravo:
Ja sam jednom nešto jurio za jedsra i slučajno natrčim na neki materijal koji se pegla , ali da me kolješ neznam ni šta ni kako, a ta folija bi takođe morala da se pegla jer se bojim da će sve što se lepi od sunca da pusti
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju