E, ovako treba... > Plovila

Malo o Bayliner-u 175 ili 185 BR

<< < (2/6) > >>

Vuk:
Sada znam ko je Dule mada kakve ima veze sa pomenutim modelom, ali lepo se predstavio. :good:

SALE NB:
Kao što već rekoh, svi američki proizvođači ugrađuju iste motore, Dule u Wellcraftu takođe ima Mercruisera 7,4l, u Regalu je imao manji motor, pa ga pitaj šta te zanima.
Tu nema neke razlike između Baylinera i Wellcrafta. Modeli slične veličine sa motorima slične snage, troše podjednako.  

A iskreno, to što si pitao i mene interesuje, pa....čekamo Duleta! :wild:
Duleeeee!

Kapetan:
uporedjujuci baylinera i wellcrafta , bayliner treba da se pokrije usima...

sceka:
Da se ukljucim u pricu, ja sam kao prvi camac imao Bayliner 165 sa vanbrodskim motorom a kao drugi Glastrona MX 175 sa mercruzer-om od 130ks. Tacno je da camci nisu iste kategorije ali neke razlike su vidljive. Bayliner je nekako skromnije napravljen i opremljen (da ne kazem za siroke narodne mase, americke!) i cenovno je jedan od najpristupacnijih camaca u svakoj kategoriji, kako oni zovu "entry level boat". Glastron je za nijansu opremljeniji od njega. Nesto vise o svim camcima i modelima mozes naci na www.boattest.com gde su dati i video snimci modela sa njegovim testom i eventualnom cenom.

Motori koji se ugradjuju su prakticno standardni motori za sve camce bilo Bayliner, Glastron, ili bilo koji drugi.

Sve ostalo (velicina, oprema, ...) je po sistemu koliko para toliko muzike.

Vuk:
Sve sto ima na www.boattest.com sam vec pregledao! Ali licno iskustvo je nesto drugo, cak sam na moru gledao bayliner F17 sa 3.0 motorom i opremljen je dosta sturo ali meni ne treba nista bolje. Kaze covek trosi 10-20 lit sto mi odgovara sasvim. Cak mi se svidjalo kako ubrzava. Ali ne znam cene odrzavana, konzervacije kod nasih majstora.
Sta mislite o gliserima koji se uvoze i prodaju kod nas, ima ih dosta, lepo izgledaju ali Srbija je ovo, ko zna sta mogu da uvale ovi nasi lesinari :skull:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju