E, ovako treba... > Plovila
Malo o Bayliner-u 175 ili 185 BR
Vuk:
Gledam po net-u baylinere i pitam se kakvi su, lepo izgledaju i idu ali kako neki kazu nisu bas kvalitini, sta to znaci? Drugo nikad nisam imao kontakt sa Mercruiser motorima 3.0 L 130 ks i 4.3 L 190 ks. Predpostavlja da neki od vas imaju takve glisere sa slicnim motorima pa da pitam kako ste zadovoljni sa mercruiser motorima. Potrosnja, cena odrzavanja, eventualni kvarovi i slicno. Sto se snaga motora tice mislim da su i vise nego dovoljni za lagano izvlacenje skijasa cak i na mono skiji. Eto toliko pa ako neko hoce moze da napise svoja losa i pozitivna iskustva sa ovim gliserima a posebno sa motorima.
Kapetan:
za motore ne znam al korita su im bolja od elana , brodtehnke, kvarnerplastike ili bilo kog drugog proizvodjaca sa neseg trzista... naravno pazi na stanje korita ne znam kojom su tehnologijom radjeni ali obrati paznju na osmozu ...
SALE NB:
Vuče, ja ih već duže vreme merkam, Baylineri su lošijeg kvaliteta u poređenju sa luksuznim markama npr. Regal ili slično. Za naše pojmove su premija!!!
Motori su kod svih američkih proizvođača isti. Mercruiser, OMC ili Volvo. O njihovoj trajnosti govori i sam raspon snage i kubikaže. 3.0 i 130 ks nje baš vrhunski rezultat, ali zato će trajati.
Za održavanje, potrošnju u raznim režimima, najbolje pitaj Duleta.
Vuk:
Ko je Dule :telephone:
hallamiti:
e sad se vidi da nisi dovoljno citao forum ;) salim se malo, pozzz
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=12.0
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju