E, ovako treba... > Plovila

Voda u kabini pasare

<< < (16/17) > >>

MiletaStamat:
I na kraju relaksacija na kupalištu Ade uz zadovoljan osmeh. Nadam se da postavljanjem slika nisam narušio pravila foruma, ako jesam, brišem, ali morao sam sa vama da podelim zadovoljstvo prve plovidbe posle dugog sredjivanja čamca. Još dosta planova imam oko sredjivanja ali to na kraju sezone, kada ponovo bude u dvorištu, sada samo plovidba.

MiletaStamat:
Hvala Lazo na lepim željama i podršci. Što se tiče žena one su zakon, i uvek više po činu, ako nije tako nema nam plovidbe stri. Jesam se naradio, već me počeli zezat da će i moj čamac postati žardinjera. Ali nije mi žao, trud se isplatio koliko tolko sam ga doveo u red da mogu bez straha ploviti, treba tu još dosta posla da bi bilo po mojoj želji i kako treba ali to na kraju sezone kada ponovo bude u dvorištu i kad malo obnovim finansijska sredstva, inače ništa od posla.

Nidza:
  Bravo Mileta, cestitam, prave odluke si tokom sredjivanja doneo i do vode stigao, u zdravlju da te sluzi i novim dozivljajima i avanturama sa reke za dalje motivise!

MiletaStamat:
Hvala Nidžo na podršci, Takodje hvala i svim ostalim sa foruma na savetima, podršci i bodrenju da uradim sve što sam hteo i da se nadjem na reci. Na reci sam rodjen i evo posle dužeg vremena polako joj se vraćam. Pozdrav za sve, uživajte.

DuleN:
Srecna i prijatna plovidba  114 25648!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju