E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

sta da radim

<< < (2/3) > >>

Vuk:
Pootpadla sa podvodnog dela. Sve iznad vode je dobro mada je mekana ko i svaka druga. Ne farbaju se camci i brodovi sa poliuretanom za dzabe. Ovo je radio moj pokojti tata pa sad ja moram da ispravljam greske.

broker975fx:
Pa kaze covek da nema para za pu lak i slicne 2k boje. Ako je tako,ocisti rdju sto bolje,mazi uljanom osnovnom pa posle uljanom zavrsnom. Gledaj da sto manje prelazis tom uljanom na 2k boju jer hoce da brzo digne istu. Posto sam prilicno siguran da to nije 2k boja onda se verovatno nista nece desiti. To ti je najjeftinije i bolje nego tako da stoji,mada jbs metalni brod bez rdje

vlajkovicd:
zvao sam majstora koji je pravio i farbao camac kao krivo mu i izvinjava se kaze prevario ga dobavljac boja.Ma ne bi mi bilo toliko krivo da je camac bio u vodi bar jednu sezonu . Rdja izbija kroz farbu kao i  na vrhu stranica i po varovima. Prilikom transporta sam ga izgulio na dva tri mesta i to sam ocistio do belog lima a onda premazao nitro osnovnom bojom a posto je to u delu koji ide u vodu da li smem da ga premazem jos samo balastinom pa sta bude

broker975fx:
Nisam strucnjak ali epoksi katran na nitro ne ide ni u snu. Kupi ili pozajmi malo epoksi osnovne i preko mazi epoksi katran ili balastin. Inace kako su mene ucili nitro osnovna je daleko iza uljane osnovne po kvalitetu tako da je bolje da si nju koristio

vlajkovicd:
jutros pre polaska na posao premazem jedan mali deo osnovnom uljanom preko one dvokomponentne i sad probam lagano da osmirglam a ono se dize sve do metala.Uljana je podigla sve slojeve prethodne farbe.izgleda da cu morati da skinem farbu sa celog camca

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju