Ribolov > Gde Pecate?
Beljarica
zorter:
--- Citat: Aka 24, 08, 2009, 14:02:42 posle podne ---@ Zorter
Jedva čekam :yahoo:
@ Deda
Da znaš da joj nije lako... To joj je rekao i jedan :police: kada sam posle uspešnog "cenjkanja" oko kazne za pojas rekao da za drugih 50% od dogovorenih 50% mora da ide na onaj drugi šalter (pokazavši mu na suvozačka vrata) jer ja ne plaćam kazne za nesavesne putnike... Jadan čovek se samo nagnuo u kola, pogledao Vešticu i rekao "Gospođo, Vama stvarno nije lako" i poželeo nam srećan put
PS
Izvinite za offtopic, a Dedi čestitam.
--- Kraj citata ---
Izvinjavam se na nedoumici, ali sam mislio na nesto "masno" u kotlicu ili talandari. :yahoo:
deda:
--- Citat: zorter 24, 08, 2009, 14:14:22 posle podne ---
--- Citat: Aka 24, 08, 2009, 14:02:42 posle podne ---@ Zorter
Jedva čekam :yahoo:
@ Deda
Da znaš da joj nije lako... To joj je rekao i jedan :police: kada sam posle uspešnog "cenjkanja" oko kazne za pojas rekao da za drugih 50% od dogovorenih 50% mora da ide na onaj drugi šalter (pokazavši mu na suvozačka vrata) jer ja ne plaćam kazne za nesavesne putnike... Jadan čovek se samo nagnuo u kola, pogledao Vešticu i rekao "Gospođo, Vama stvarno nije lako" i poželeo nam srećan put
PS
Izvinite za offtopic, a Dedi čestitam.
--- Kraj citata ---
Izvinjavam se na nedoumici, ali sam mislio na nesto "masno" u kotlicu ili talandari. :yahoo:
--- Kraj citata ---
Za to moram ja da se pobrinem,od Ake slaba vajda! :smile:
deda:
--- Citat: Aka 24, 08, 2009, 15:16:16 posle podne ---
--- Citat: Vestica 24, 08, 2009, 15:11:06 posle podne ---
--- Citat: deda 24, 08, 2009, 14:52:41 posle podne ---
--- Citat: zorter 24, 08, 2009, 14:14:22 posle podne ---
--- Kraj citata ---
Za to moram ja da se pobrinem,od Ake slaba vajda! :smile:
--- Kraj citata ---
Zavisi šta će završiti u kotliću, talandari, na roštilju :). Uvek mu se pojača motiv kad se radi o četvoronožnoj hrani :)
--- Kraj citata ---
Evo, javno obećavam:
Kotlić, paprikaš. destinacija... pa gde se dogovorimo. Datum... pa kad se dogovorimo. Opcija obećanja.... do kraja oktobra.
--- Kraj citata ---
Ja obecavam pasulj u kotlicu!!Sve ostalo kao u predhodnom postu!! :drinks: :dance:
Danube scallywag:
All heil Deda :D \o/ \o/ \o/
Свака част мајсторе :drinks:
zoki novus:
nema mu unuk toliku nogu :)
37 mnogo je kume! :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju