Ribolov > Gde Pecate?

Beljarica

<< < (2/7) > >>

zorter:

--- Citat: Aka  24, 08, 2009, 14:02:42 posle podne ---@ Zorter
Jedva čekam  :yahoo:

@ Deda

Da znaš da joj nije lako... To joj je rekao i jedan  :police: kada sam posle uspešnog "cenjkanja" oko kazne za pojas rekao da za drugih 50% od dogovorenih 50% mora da ide na onaj drugi šalter (pokazavši mu na suvozačka vrata) jer ja ne plaćam kazne za nesavesne putnike... Jadan čovek se samo nagnuo u kola, pogledao Vešticu i rekao "Gospođo, Vama stvarno nije lako" i poželeo nam srećan put

PS
Izvinite za offtopic, a Dedi čestitam.

--- Kraj citata ---

Izvinjavam se na nedoumici, ali sam mislio na nesto "masno" u kotlicu ili talandari. :yahoo:

deda:

--- Citat: zorter  24, 08, 2009, 14:14:22 posle podne ---
--- Citat: Aka  24, 08, 2009, 14:02:42 posle podne ---@ Zorter
Jedva čekam  :yahoo:

@ Deda

Da znaš da joj nije lako... To joj je rekao i jedan  :police: kada sam posle uspešnog "cenjkanja" oko kazne za pojas rekao da za drugih 50% od dogovorenih 50% mora da ide na onaj drugi šalter (pokazavši mu na suvozačka vrata) jer ja ne plaćam kazne za nesavesne putnike... Jadan čovek se samo nagnuo u kola, pogledao Vešticu i rekao "Gospođo, Vama stvarno nije lako" i poželeo nam srećan put

PS
Izvinite za offtopic, a Dedi čestitam.

--- Kraj citata ---

Izvinjavam se na nedoumici, ali sam mislio na nesto "masno" u kotlicu ili talandari. :yahoo:

--- Kraj citata ---
    Za to moram ja da se pobrinem,od Ake slaba vajda! :smile:

deda:

--- Citat: Aka  24, 08, 2009, 15:16:16 posle podne ---
--- Citat: Vestica  24, 08, 2009, 15:11:06 posle podne ---
--- Citat: deda  24, 08, 2009, 14:52:41 posle podne ---
--- Citat: zorter  24, 08, 2009, 14:14:22 posle podne ---

--- Kraj citata ---

Za to moram ja da se pobrinem,od Ake slaba vajda! :smile:

--- Kraj citata ---

Zavisi šta će završiti u kotliću, talandari, na roštilju :). Uvek mu se pojača motiv kad se radi o četvoronožnoj hrani :)

--- Kraj citata ---

Evo, javno obećavam:
Kotlić, paprikaš. destinacija... pa gde se dogovorimo. Datum... pa kad se dogovorimo. Opcija obećanja.... do kraja oktobra.

--- Kraj citata ---
  Ja obecavam pasulj u kotlicu!!Sve ostalo kao u predhodnom postu!! :drinks: :dance:

Danube scallywag:
All heil Deda :D \o/ \o/ \o/
Свака част мајсторе :drinks:

zoki novus:
nema mu unuk toliku nogu :)
37 mnogo je kume! :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju