Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Nekad bilo !

(1/8) > >>

poljo:
Nekad ,davno , davno , ovaj forum je imao obicaj da pravi druzenje svojih clanova poslednje subote za vrijeme sajma . Lazo da nisi inicirao davanje para za GG "Moja ladja" i ove bi godine sigurno . Ovako ....
Da ne povjerujes koje smo mi ............bip.........postali .

LSI:

--- Citat: poljo  09, 03, 2016, 14:39:44 posle podne ---Nekad ,davno , davno , ovaj forum je imao obicaj da pravi druzenje svojih clanova poslednje subote za vrijeme sajma . Lazo da nisi inicirao davanje para za GG "Moja ladja" i ove bi godine sigurno . Ovako ....
Da ne povjerujes koje smo mi ............bip.........postali .

--- Kraj citata ---

Дакле, ја сам крив, је ли тако? (То сам ја себе препознао у том "Лази" из поруке!)
А зашто, пријатељу?

Прво, нисам ја ништа иницирао. Ја сам само, на иницијативу нашег пријатеља дао пар текстова да би људи видели о чему ми то пишемо и шта их евентуално чека.
Толико о иницијативама.

А што се тиче дружења - људи, дођите, па ћемо се лако договорити. Само јавите када, ког дана. Па знате да сам ја увек за "ЗА".

srsa:
Лепо ја рекох да те замишљено предвиђене паре поједемо и попијемо.   114  357  flasica  ffff

Kapetan:
kad je uopste sajam ?

deda:

--- Citat: Kapetan  10, 03, 2016, 00:49:32 pre podne ---kad je uopste sajam ?

--- Kraj citata ---

Sajam pocinje 30.marta!

A ti Srso nemo siris paniku! Naravno da ce biti okupljanja! Bar sto se mene tice! Jesi cuo Srso!? k5

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju