NAUTIČKI E-SHOP > Nautičke radnje

U Trst po opremu

<< < (4/6) > >>

BeoMarine:
Kapetane,
s obzirom da ste vec uzimali njihova odela onda ste upoznati o kvalitetu i cenama. Cena za suvo odelo je u Sandiline u prodaji 333 eur plus pdv sto iznosi kod nas okok 399 eur ali ukoliko ste zainteresovani javite nam jer smo mi odlucili zbog pocetka distribucije Sandilina i predstojeceg sajma nautike da dajemo odredjene popuste na svu njihovu kolekciju a isto ce biti izlozeno i na sajmu.

KING:

--- Citat: Thalassoma  08, 03, 2016, 17:35:43 posle podne ---To stvarno zvuci veoma dobro. Jos samo kada bi mi napisao na kojem podforumu mogu da se nadju te ponude, bio bih ti zahvalan.

--- Kraj citata ---

Imas ljudi koji ti donose 15 posto nize od cena koje su u motomarini ako opremas plovilo.

Kapetan:

--- Citat: BeoMarine  10, 03, 2016, 15:31:14 posle podne ---Kapetane,
s obzirom da ste vec uzimali njihova odela onda ste upoznati o kvalitetu i cenama. Cena za suvo odelo je u Sandiline u prodaji 333 eur plus pdv sto iznosi kod nas okok 399 eur ali ukoliko ste zainteresovani javite nam jer smo mi odlucili zbog pocetka distribucije Sandilina i predstojeceg sajma nautike da dajemo odredjene popuste na svu njihovu kolekciju a isto ce biti izlozeno i na sajmu.

--- Kraj citata ---

taman treba mi odelo za 180 cm :) pogledacu koje mu je staro pa cu dati oznake da se ne zeznemo oko visine odela/deteta
odlicno i za OptiPart

BeoMarine:

--- Citat: Kapetan  12, 03, 2016, 01:18:53 pre podne ---
--- Citat: BeoMarine  10, 03, 2016, 15:31:14 posle podne ---Kapetane,

--- Kraj citata ---

taman treba mi odelo za 180 cm :) pogledacu koje mu je staro pa cu dati oznake da se ne zeznemo oko visine odela/deteta
odlicno i za OptiPart

--- Kraj citata ---

Kapetane, koliko dete ima godina? Visina 180 je za odrasle?

Ljuba:
Ma to se on švercuje kao dete, misli da će tako da dobije popust  ha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju