Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***

RESTART - Udruzenje Gradjana Moja Ladja

<< < (2/16) > >>

zankiki:
Može li neki link za nas koji nismo pazili na času ka tim prepiskama iz 2009...
Tipa, što se osniva UG i koja bi mu bila svrha i ciljevi... Kucao sam na pretrazi udruženje gradjana ali ništa ne izlazi.

broker975fx:
Nisi pazio dragi kolega,koliko se secam osnivacku skupstinu smo imali na cetu,ja sam imenovan za ministra finasija ili ti blagajnika,bilo nas je tada sigurno 20 tak. Pre toga odrzana su bila i dva protesta sa plovilima,bilo tada neke energije mada su dometi bili vise nego ograniceni

LSI:

--- Citat: zankiki  29, 02, 2016, 08:42:49 pre podne ---Može li neki link za nas koji nismo pazili na času ka tim prepiskama iz 2009...
Tipa, što se osniva UG i koja bi mu bila svrha i ciljevi... Kucao sam na pretrazi udruženje gradjana ali ništa ne izlazi.

--- Kraj citata ---

http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,792.msg11142.html#msg11142.

Kapetan:
@Broker
Ja nemam nameru da se zezam sa "rajom"... od prvog dana si na sajtu i znas kako je islo i ko je tu sve bio i kakav...
Ja se brate svima javim dok ostali medju sobom ne pricaju, doduse pokusavaju da i samnom ne pricaju :D al ja to bas ne fermam  ...

E sad treba okupiti te ljude u istom udruzenju ... od mene moze clanarina , ali da slusam nebuloze ... brate ne bih.

Pordrzacu svako udruzenje ...

Ujedno postoji par nautickih udruzenja pocev od Nautiskog saveza Srbije , pa Dunavskog propelera pa na dalje...  i sta su uradili? Nista brate mili ...

@Zankiki , vrati se samo korak u nazad od ove teme sve je tu ...
Kada smo blokirali Dunav i Savu, organizovali novinare , lepili plakate po marinama.... dosta tih drugih sajtova nas je najgrdje iskuliralo ...

LSI:

--- Citat: broker975fx  29, 02, 2016, 08:52:32 pre podne ---Nisi pazio dragi kolega,koliko se secam osnivacku skupstinu smo imali na cetu,ja sam imenovan za ministra finasija ili ti blagajnika,bilo nas je tada sigurno 20 tak. Pre toga odrzana su bila i dva protesta sa plovilima,bilo tada neke energije mada su dometi bili vise nego ograniceni

--- Kraj citata ---

Да, било је тада још неке енергије која је претекла после замене режима и уласка у демократију.
Онда дошли ванредни избори, па редовни избори, па ванредни избори (или сам помешао редослед?) тек, ми им помажемо да се они бирају; њима све лепше, нама све црње. Дошло црно да тешко да црње може, мада на ТВ један рече да нам је толико добро да га је просто срамота. Па како и да га не буде?

Ух, ја опет забраздио... Нећу више.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju