Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***

RESTART - Udruzenje Gradjana Moja Ladja

<< < (6/16) > >>

Kapetan:
da bi udruzenje uspelo ... kad neko pozove onda minimum 80% judi treba da se odazove.. pa dal je to blokada medjunarodnog put ana Dunavu ili rostilj nebitno... sve ispod toga je...

srsa:
Још нешто, ја овај наш форум сматрам нашим удружењем грађана. Сви смо овде велики љубитељи реке, чамаца, пецања, дружења..... Има нас са свих страна и из инстранства. Сматрам да смо углавном јединствени у ставовима по питању наутике и других сфера у вези са наутиком. Било је успешно реализованих акција организованих на форуму где смо показали да можемо кад хоћемо, нарочито кад је солидарност у питању.  Па чему онда прављење неког удружења кад га већ имамо? Које то акције може да организује удружење грађана а да не може наш форум? Сваки проблем може да се "дигне на ниво" петицијом чланова форума исто као и удружења грађана. Зашто би за неки протест било потребно да га организује удружење грађана, а да не може да га осмисли наш форум и омасови члановима других форума? Држимо се ми овога што имамо, размењујмо искуства и савете, дружимо се на води и обали, а кад се јави проблем изнесимо га на видело форума па ћемо ваљда наћи и неко решење.    ffff 

Kapetan:
Srso, manje vise se slazem .. ali ... uvek to ali ..
kada smo organizovali protest na vodi ... Jerri i ja smo dali nase licne karte kao organizatori ... da je ispalo neko sranje mi bismo bili krivi i placali stetu ...

srsa:
Исто тако би одговарао у сличној ситуацији овлашћени представник Удружења грађана које је организовало протест.  kazna

DuleN:
Srso,
Dosta toga si dobro napisao.
Ja licno forume ne smatram kao nekakve organizacije, vec kao skupove ljudi/clanova, kojima sam se dobrovoljno pridruzio zbog nekog svog interesa (nematerijalnog, pre svega neke vrste edukacije ili cistog zezanja) i gde pisem bez ikakvih obaveza...
Licno nemam nikakvih problema da platim bilo kakvu clanarinu u bilo kakvoj organizaciji, ali ako ocenim da ta organizacija ima smisla. U bilo kakvoj organizaciji, placanje clanarine je sve sto mogu da uradim, jer jednostavno nemam vremena za sebe samoga a kamo li za neke vise ciljeve...
Ne bavim se politikom, mrzim SVE politiare i politike i ne zelim na bilo koji nacin da budem povezan sa istom.
Iz gore napisanih razloga, uvek cu biti spreman da ucestvujem u organizaciji unistavanja: jagnjta, praseta, prebranca, riblje corbe, rakije, piva...
I to bi bilo to... Za vise od toga nemam ni vremena ni zivaca...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju