Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***
RESTART - Udruzenje Gradjana Moja Ladja
poljo:
--- Citat: Misha D 29, 02, 2016, 11:44:58 pre podne ---Koje uzaludno trosenje vremena, mastila , energije.........
Vecina bi htela da postoje razna socijalisticka udruzenja GG i da neko drugi zulja mozak, a oni da koriste po neku mrvicu uspeha koju oni postignu.
Ej. lepo je vreme, idite da pocnete da radite nesto na vasim plovilima, prvo njih zavrsite i sredite, pa onda vaspitavanja drustva po kapetanijama i sl.
A sad svi na svoje radne zadatke, rece otac nacije
--- Kraj citata ---
Sve se slazem . Ocu nacije i oca i majku ...pozdravljam ... Glasao sam za samo da bi vidjeo kako od toga nema nista .
HIBINI:
Ja glasam ZA sa clanarinom.
Arsa:
I ovog puta podržavam predlog uz plaćanje članarine.
Bojim se da će se stvar završiti kao i ranije ...ali, hajde da pokušamo. sajkaca
Jedini uslov, sa moje strane, je da se udruženje ne pretvori o nečiju partijsku prćiju.
Znači, bez politike, poštujući propise, bez obzira ko je na vlasti.
Mezija:
Glasao Ne.
Udruzenje nista neznaci, osim sto mozeta da napravite pecat.
Da ima ozbiljnih i onoh koji imaju zivaca da se bave drustveno korisnim radom , vec bi udruzenje postojalo i radilo bez polemike da li nam treba ili ne .
Pecarosi su jos goroj situaciji pa im udruzenja nevrede nista, a ovo nase je luksuz tako su ga i oporezovali.
markus:
Naravno ZA sa članarinom i po potrebi svom mogućom pomoći, tehničkom, organizacionom...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju