Nautika opšta... > Kulinarske čarolije

Mazguf

(1/2) > >>

Celija:





Ovako irachani spremaju sharana. 4 sata stoji pored vatre, onda se na 5 do 10 minuta ceo sharan stavi preko zara da se ukuva u sopstvenom saftu.

Sigurno najbolje spremljena riba koju cjete probati.

Moze i u kucjnoj varijanti da se spremi, samo se polutke ostave da se sushe dva dana i onda se stave u rernu.

Jednostavno a najbolje. Cjale je radio jedno vreme u iraku pa je pokupio foru.

STG:
Dragi Celija,
slaba vajda od tolike price,budi ti malko vise vredan pa da vidimo,tj probamo :download:

deda:

--- Citat: Dule  17, 09, 2009, 16:01:34 posle podne ---Pa kako da probamo kad šarana nigde nema. Svim pecarošima prazne čuvarke.

--- Kraj citata ---
   Sad ce deda to da sredi!! :suicide:

deda:

--- Citat: Dule  17, 09, 2009, 16:54:09 posle podne ---Deda, na malim vodama radi šaran.

--- Kraj citata ---
   Hvala,ali pritisle obaveze,do utorka sam u apsu!!

STG:
Na malim vodama se vidimo u subotu...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju