Nautika opšta... > Kulinarske čarolije
Mazguf
Celija:
Ovako irachani spremaju sharana. 4 sata stoji pored vatre, onda se na 5 do 10 minuta ceo sharan stavi preko zara da se ukuva u sopstvenom saftu.
Sigurno najbolje spremljena riba koju cjete probati.
Moze i u kucjnoj varijanti da se spremi, samo se polutke ostave da se sushe dva dana i onda se stave u rernu.
Jednostavno a najbolje. Cjale je radio jedno vreme u iraku pa je pokupio foru.
STG:
Dragi Celija,
slaba vajda od tolike price,budi ti malko vise vredan pa da vidimo,tj probamo :download:
deda:
--- Citat: Dule 17, 09, 2009, 16:01:34 posle podne ---Pa kako da probamo kad šarana nigde nema. Svim pecarošima prazne čuvarke.
--- Kraj citata ---
Sad ce deda to da sredi!! :suicide:
deda:
--- Citat: Dule 17, 09, 2009, 16:54:09 posle podne ---Deda, na malim vodama radi šaran.
--- Kraj citata ---
Hvala,ali pritisle obaveze,do utorka sam u apsu!!
STG:
Na malim vodama se vidimo u subotu...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju