Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav svima
DuleN:
Dana ga je odavno penzionisala i poslala da kupuje i prodaje camce i motore....
Eh, Dano Dano od bisera grano .... Ko ti instalira na plovilo Hondu od 25 HP bez kompletnih papira...
LSI:
Вас двојицу човек на рану да стави, какви сте.
mladjo:
--- Citat: LSI 25, 02, 2016, 20:19:24 posle podne ---
--- Citat: mladjo 25, 02, 2016, 19:52:53 posle podne ---Ma ne zamerite LSI-u,on je novopeceni penzioner pa se jos ne snalazi k5
--- Kraj citata ---
no125
На жалост, господине Млађо, ЛСИ још увек није пензионер.
Пуне три и по године још морају проћи док не стекнем први услов (године живота).
Ма, да нисте ви нешто начули из прикрајка rolleye ?
Да неће скраћење? Као оне приче у војсци.
llll
Или... да не чује зло... да нисте били с мојим газдом? oops
А таман сам мислио да пођем у кревет... Ко сад да спава? sha
--- Kraj citata ---
Ma,ne znam ja kako je kod vas u Srbiji.Ja imam jos dve i pol godine,a ako mi se zgadi vise radit bit ce jedna i pol.Ali posto sam ja primetio da Vi u zadnje vreme mnogo pisete nocu ja pomislih da ste u penziji.E sad zasto pisete nocu k5 ha
LSI:
--- Citat: mladjo 25, 02, 2016, 23:47:52 posle podne ---...E sad zasto pisete nocu k5 ha
--- Kraj citata ---
Na to pitanje može se odgovoriti na više načina.
Npr.
Pitali ljude: "Ko ide da peca!"
Odgovor: " Onaj ko je prestao da radi nešto drugo, a još nije naučio da igra šah."
E sad, ja sam šah naučio još kao mali, ali noću nemam s kim. Žena navikla da rano ide u krevet.
A može i ovako:
Navukao sam se na ovaj naš forum kao na dobar seks. A zna se - za seks je najbolja noć. Ili rano ujutro.
I eto, odgovora ima raznih, pa vi birajte. A ja ću i dalje da m4.
mladjo:
Samo Vi pisite jer sam ja nocobdija,ali radi posla pa mi je zanimljivo kad neko nesto napise,a i Arsa je isto nocni k5
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju