Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav svima
MoravskiLubenicar:
Mislim da smo govorili o dve različite stvari....ti o dužini obale a ja o dužini vodene linije po kojoj sam i veslala. Kapetan me podpuno shvatio, i to nisu dezinformacije (pozvala sam se na svoje iskustvo) i GoogleEarth je slično rekao mom iskustvu...Ne ljuti se 6589
LSI:
Игоре, морате научити нешто - жене су увек у праву.
Igor72:
--- Citat: MoravskiLubenicar 24, 02, 2016, 20:31:29 posle podne ---Mislim da smo govorili o dve različite stvari....ti o dužini obale a ja o dužini vodene linije po kojoj sam i veslala. Kapetan me podpuno shvatio, i to nisu dezinformacije (pozvala sam se na svoje iskustvo) i GoogleEarth je slično rekao mom iskustvu...Ne ljuti se 6589
--- Kraj citata ---
Nema ljutnje taman posla,ali ne mogu da se slozim sa informacijama koje nisu tacne.Duzina obale oko celog jezera je oko 42 kilometra,a duzina jezera je oko 17 km.Tvoje iskustvo sa duzinom jezera jedino moze se objasni ukoliko je bio jako nizak vodostaj kad si ti bila,u takvim ekstremnim situacijama,jezero maltene bude prepolovljeno. Koliko god da je dugacko(a dugacko je 17km bongo),ono je po svim parametrima jedno od najlepsih ,tako da ko god dodje,nece pogresiti.Moj kamp je prvi iznad Belskog mosta sa desne strane,i svi ste dobrodosli,ukoliko vas put nanese 114
Igor72:
--- Citat: LSI 24, 02, 2016, 21:03:21 posle podne ---Игоре, морате научити нешто - жене су увек у праву.
--- Kraj citata ---
Pozdrav LSI,mudro zborite clap
MoravskiLubenicar:
LSI hvala za dženmlmenstvo dun dun....ali što reče Kapetan...ČINJENICE su ČINJENICE...Bili mi zdravi i srećni k5
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju