Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav svima
MoravskiLubenicar:
A za to 17 km nije tačno, skini 10km i toliko je 6589. Ja sam od mosta do brane preveslala za 40 minuta a kgk nisam u nekoj kondiciji bila
Igor72:
--- Citat: MoravskiLubenicar 23, 02, 2016, 16:25:56 posle podne ---A za to 17 km nije tačno, skini 10km i toliko je 6589. Ja sam od mosta do brane preveslala za 40 minuta a kgk nisam u nekoj kondiciji bila
--- Kraj citata ---
Pomesala si ti nesto,ili si veslala kako kazes od mosta,pretpostavljam Belskog mosta,a on je na 8-9km od brane,Zavojsko jezero se nalazi na Staroj planini. Jezero je dugačko oko 17 kilometara, nalazi se na nadmorskoj visini od 612 m, prostire na površini 5,53 kvadratnih kilometara. Maksimalna dubina jezerske vode iznosi 80 metara, a dužina obalske linije oko 40 kilometara.Temperatura vode u intervalu od 4.7°C, u mesecu martu, do 25.5°C, u mesecu julu. Voda Zavojskog jezera je hidrogenkarbonatno - kalcijumska, male mineralizacije i meka. Pripada I klasi i može se, uz eventualnu dezinfekciju, koristiti za piće. jh
http://ekospark.com/eko_turizam/zavoj/ 55555
MoravskiLubenicar:
Čoveče ja govorim iz iz iskustva. Otac mi je iz Jelovice, Staru planinu znam ko svoj džep, a dužinu izmeri na GoogleEarth ako ne veruješ....Volela bih da veslam 17 km za 40 minuta... k5
Igor72:
--- Citat: MoravskiLubenicar 24, 02, 2016, 11:14:45 pre podne ---Čoveče ja govorim iz iz iskustva. Otac mi je iz Jelovice, Staru planinu znam ko svoj džep, a dužinu izmeri na GoogleEarth ako ne veruješ....Volela bih da veslam 17 km za 40 minuta... k5
--- Kraj citata ---
To sto ti je otac iz Jelovice,i sto si ti bila na jezeru pre 10 godina,veslala koliko si veslala,ne znaci da mozes da branis neodbranjivo,uzgred,ja sam na jezeru godisnje 8 meseci.Tvoje tvrdnje da je jezero dugacko 7km,meni licno su nebitne,ali zasmetalo mi je sirenje dezimformacija na javnom forumu,ljudi mogu doci u zabludu.Uostalom,na netu ima puno statistickih podataka vezanih za Zavojsko jezero,pa kog zanima nek pogleda.Kako god,ostaj ti meni zdravo,uzivaj u veslanju 25648 kad god mozes,ali ne bavi se slobodnim procenama razdaljine,ne ide ti... sajkaca
Kapetan:
Zavojsko jezero ...
od najseverije tacke do ovoga sto lici na most 8.8 km (Tacka A)...
do najistocnije tacke 12.38 (Tacka B)
a gde je most , gde je brana pojma nemam ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju