E, ovako treba... > Plovila
Srletov camac
srdjan72:
Ja za kompletno uzivanje imam splav od 40 m2 ali sam na *zalost* opsednut saranskim ribolovom i nemoguce je sve kockice sloziti u toku godine.Znaci ne zurim mnogo kad stignem na vodu i posle bezbroj noci prespavanih u camcima bez kabine i po zaista niskim temperaturama sve je zadovoljavajuce samo da se vise to ne ponavlja.Pregazih i ja lepih godina i nisam vise za ekstremne sportove.U svakom slucaju hvala ali i bez obzira na sve ako imas jos neke sugestije dobro bi mi dosle dok ne pocnem sa radovima.Ako vreme dozvoli pocetak radova je krajem ovog ili pocetkom sledeceg meseca. hi
DuleN:
Ako ti je camac namenjen za pecanje, prvo sto ce ti smetati je ova nadstrasnjica pozadi... Ja bi to glat odma sklonio...
srdjan72:
Gore pomenuh da bi je ja i produzio parelelno sa produzenjem camca sto zbog sunca sto zbog kise.Napravicu i gazista pozadi pa kad zapisti imacu gde da izadjem.Posto mi je saran ciljana vrsta znaci pecanje dubinskom metodom i bez dalekih zabacaja preko glave.Doduse mozda bi trebala biti kraca kao i sad ali u slucaju kise opet ispolac i celu noc da radim. no125 E za ovaj deo price mi zaista trebaju saveti iskusnih.Nikada nisam pecao iz ovakvih camaca pa ne znam kako se to resava.Krov bih uradio tvrd a sve ostalo cirada.Rzmisljao sam i na temu da poslednjih pola metra-metar bude u nekoj teleskopskoj varijanti ali ne znam kako da izvedem.
DuleN:
Varuj mi, kakav god tip ribolova da praktikujes ovo ce ti smetati...
Po meni je daleko bolje , ako ti vec tamo treba neki zaklon od sunca ili kise postaviti neku tendu, koja se po potrebi rasteze ili sklapa.. Toga imas koliko god hoces za male pare:
https://www.google.rs/search?q=tenda+za+camac&rlz=1C2ASUT_srBG402BG455&biw=1432&bih=757&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjwmaG70PLKAhUBFCwKHQbkB3cQsAQIHA
srdjan72:
Gledao sam i ovo ali nisam siguran da ovo moze da me zastiti od kise a da ne sedim u kabini?Cak ni od sunca ako sija sa strane a da ne sirim dodatno carsave?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju