E, ovako treba... > Plovila
Miletov camac
mile-ns:
Sta znam,mislio sam da ukupno bude 4m iz dva dela,prednji nizi sa 2 krevetea i boksom,a zadnji stajaca visina 180cm,ako moze i 3m terase za neko pecanji i sedenje.......
Dajte nesto rolleye ko ima kakvo iskustvo..........
budens72:
Prilično plitko korito za dimenzije.... kad dodaš teret (kabina,unutrašnje uređenje,stvari....) utonuće još 10 cm...ako ne i više...malo ostaje slobodnog boka...
DuleN:
E ako to planiras, naj bolje ti je da procitas ovu temu od pocetka do kraja:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,8484.0.html
k5 114
Zoran T:
Vidi ovako taj tvoj camac na slici sad je oko 400kg oko 20m2 lim 2mm=320kg i oko 40m f50*5=80kg....sad kad bi ga spustio u vodu ugazio bi oko 5,5-6 cm u vodu.Da ga potopis 10cm treba ti tezina od 720-750kg... dodatna ojacanja sto sam ti objasnio su oko 70kg(70e) i to uradi ovaj camac nema ni jedno jedino uzduzno ojacanje i ako bi ga posmatrao uzduzno kao gredu sa jednim ili dva oslonca jako je slab (2mm lim) to ce ti bilo koji staticar objasniti...znaci imas jos oko 250kg za nadgradnju i ostalo....veci problem je uzan camac i ne bi trebao puno da ides u visinu...znaci imas mogucnost za manju kabinu i puno mesta nazad...
mile-ns:
Ljudi,to je bilo za smesne pare 450e sa slepom iz zablja......Za te pare nisam nasao nista bolje jh.....
Hocu polako da prikupljam materijal za dalje radove......Zato sam na forumu da vidim sta se predlaze,da valja i da nije opako skupo,licna iskustva i tako to. Da ima novcanica kao sto nema,otisao bi kod (kacinog tate,ako se tako zove) i resio sve probleme.Kazem za ove pare to nema no125
Gore je sirok 1,80m,a u patosu 1,55m
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju