Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Johnson gt 25 procjena
nikolaalex513:
To je tacno,imas li ideju kako bih mogao ugradit neku rucku na johnson
Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока
njegos68:
--- Citat: nikolaalex513 05, 02, 2016, 14:25:07 posle podne ---To je tacno,imas li ideju kako bih mogao ugradit neku rucku na johnson
--- Kraj citata ---
Prodaj ga tako bez ručke ili komandi ako naidje kupac pa i da spustis cijenu...Ručku ako i nadješ,teško ispod 100 eura... Napisao sam ti gore,moj zet prodaje sa ručkom 350 i nemože da proda... To su odlični motori ali ljudi izbjegavaju zbog starosti i zato što voli malo više da popije..Ja sam prije 10-tak godina imao Dzonson od 30 ks sa komandama i bezuspješno pokušavao da ga prodam i na kraju sam ga trampio za neku pentu..
nikolaalex513:
Nadjoh rucku za 50 e,mozda ga ostavim za sebe,a sto mislite o ovome sto sam napravio
nikolaalex513:
Zoran T:
--- Citat: nikolaalex513 05, 02, 2016, 19:01:52 posle podne ---Nadjoh rucku za 50 e,mozda ga ostavim za sebe,a sto mislite o ovome sto sam napravio
Pa ok...samo tu ispod tih sredisnjih oslonaca ispode te plocice sto naleze na plastiku dodaj neku drvenu dascicu malo vece povrsine ili zavuci bar parce unutrasnje gume od bicikle ako mozes to isto i na coskovima od klupe gde metal naleze na plastiku
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju