Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Веровали или не

(1/5) > >>

LSI:
Мислим да ћете се сложити са мном кад погледате слику која следи да сам овој поруци дао добар наслов.

Ради се о улову мог новог познаника, од кога сам управо купио чамац, који је јутрос око 5 сати  преко пута наше марине у Сланкамену, упецао смуђа тешког 11,5 кг.

После овога, размислићу да ли ћу да пецам, а потову да се купам у близини - ко зна, можда таквих има још? Ко зна чиме се све хране?

Моје честитке срећном риболовцу, Армину Биденбаху.

DuleN:
E ovo je stvarno za temu verovali ili ne... Svabo uhvatio smudja Laki kupio camac...

Svaka cast nasem Svabi !

A ti se malo i slikama pohvali koji od njegovih camaca je postao tvoje vlasnistvo... U svakom slucaj nek ti je sa srecom  114

LSI:

--- Citat: DuleN  03, 02, 2016, 11:04:50 pre podne ---Svaka cast nasem Svabi !
A ti se malo i slikama pohvali koji od njegovih camaca je postao tvoje vlasnistvo... U svakom slucaj nek ti je sa srecom  114

--- Kraj citata ---

Дуле, у недељу, кад смо договорили куповину, било је лоше време, киша је падала па нисам направио ни један снимак. Ипак, пошто си у марини, знаш да су код нас његова два чамца. Ја сам узео онај са управљачком конзолом. Без мотора - за њега немам пара.

Сад сам у потрази за јамахом од 20-25 кс, 4Т, дуга осовина... Ако негде нешто чујош, а ти јави. Пожељан млађи јуниор.

DuleN:
Laki, jos jednom cestitam. Lep je to camac i daj boze da ga vozis u sreci i zdravlju jos godinama...
Sto se tice motora, video sam kod Peke u Banovcima nekih motora od 20-25 konja, al nisam obracao paznju sta su i koji su...
Uskoro i jedan moj poznanik pocinje da nesto radi s motorima, pa ako bude nesto, javljam ti...

I da te zelja mine, evo stavljam sliku da se nagledas TVOG camca iz pticije perspektive :)

Bakara:
Smudj jeste veliki, ali me sad vise interesuje LSI-ev camac  sajkaca

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju