Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Komande

<< < (8/9) > >>

LSI:

--- Citat: zankiki  15, 11, 2016, 09:09:11 pre podne ---To nije onda bio Dare... Ili ja ako utičem na ljude?  ha ha

--- Kraj citata ---

Каже човек да није било алкохола... Можда није био човек у нормалном стању!? Некима је потребан допинг за нормално функционисање.

Ах, Милета, Милета... искористи човека на брзака. Али кад се сретнете на води, мора да падне исправка.

emissary:
Nema na čemu Mileta... Družićemo se još mi na vodi  25648 114

shomysss:
Treba da otvorim komandu volana (komanda je kao na slici koja se nalazi na prvoj stranici).
Da li na nesto treba da obratim paznju da je pokvarim?  a0335

LSI:
Најлакше ћете је покварити ако не обратите пажњу ни на шта!
Шалим се...

Нема разлога за бригу, та команда је једноставна и само је важно да упамтите приликом отварања где је причвршћен крај сајле гаса, а где крај сајле мењача, да бисте после опет све вратили на своје место. И све треба добро подмазати. Ја сам имао сличну уз мотор Евинруд 25. Колико се сећам, могућа је монтажа тако да команда буде с леве или десне стране, како је згодније.

shomysss:

--- Citat: LSI  01, 08, 2017, 16:58:16 posle podne ---Најлакше ћете је покварити ако не обратите пажњу ни на шта!
Шалим се...

Нема разлога за бригу, та команда је једноставна и само је важно да упамтите приликом отварања где је причвршћен крај сајле гаса, а где крај сајле мењача, да бисте после опет све вратили на своје место. И све треба добро подмазати. Ја сам имао сличну уз мотор Евинруд 25. Колико се сећам, могућа је монтажа тако да команда буде с леве или десне стране, како је згодније.

--- Kraj citata ---
A sto se tice volana?

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju