Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Komande

<< < (4/9) > >>

LSI:

--- Citat: da se čovek pita  07, 11, 2016, 10:58:26 pre podne ---E too. Samo da vidim koja odgovara za moj motor i istranku!

--- Kraj citata ---

Милета, док је мотор био на мом чамцу, команда је била привчршћена носачем који је на овој слици у средини (цртеж и слика у боји). Треба да видиш где ти је згодно место на чамцу за фиксирање, а да одатле та цев и полуга која својим кретањем помера мотор, може да нормално обавља своју функцију - максимално закретање мотора.

MiletaStamat:
E hvala EMISSSARY mnogo će mi značiti, ako to odgovara meni onda sam kompletan za sledeću sezonu, samo da izmontiram.

Video sam to Lazo na tvom čamcu, ali ne da Jokan da se ništa pipne  6589, A stajaće kod njega na placu 1oo godina nikada neće čamac videt vodu, jedino ako ga neko ne otme od njega.

emissary:
Ne javih se juče ali nisam imao nikakvu novu informaciju s tim što sam pitao drugara kod kod je ključ od magacina i kaže da misli da je video taj trouglasti držač u magacinu a cev je svakako kod mene. U svakom slučaju mislim da će sve to biti ok.

MiletaStamat:
Opušteno druže, ništa nije hitno. Kad budeš imao vremena javi da se sretnemo negde i pijemo piće.

zankiki:
Zovnite i mene  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju