Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče
Mozda i bude bolje!
Sale Rea:
Svaki voditelj treba da se pripremi za emisiju,ništa čudno.To im je u opisu posla. A možda joj je malo pomogao njen dragi,Željko, koji je koliko znam ribolovac. jh
DuleN:
--- Citat: Sale Rea 13, 01, 2016, 11:12:21 pre podne ---Svaki voditelj treba da se pripremi za emisiju,ništa čudno.To im je u opisu posla. A možda joj je malo pomogao njen dragi,Željko, koji je koliko znam ribolovac. jh
--- Kraj citata ---
Napisao sam odgovor na slicno misljenje na drugom forumu, pa ga kopiram u celini:
Posto sam neke godine proveo u medijima mogu ti reci da to i nije bas tako. Ako jedan voditelj jutarnjeg programa za 2 sata ima 10-15 gostiu iz svakakvih sfera, da bi se samostalno i adekvatno pripremio trebalo bi mu bar 24h. Uz to, nikakva pitanja ne mogu u efir bez odobrenja reditelja, sto takodje oduzima vreme...
Za emisije tipa Jutarnjeg programa rade velike ekipe, koje bukvalno sazvacu 90% materije, tako da voditelji ne moraju mnogo da lupaju glavu, vec rade svoj posao - vode emisiju.
Bez obzira na sve, smatram da je dobro sto su se i velike TV kuce bar malo dodirnule ove teme, jer kada se o nekom problemu prica, daleko je veca sansa da bude resen...
PS
Za Zeljka zaista nista ne znam, ali mi je drago ako je pecaros.
Kapetan:
ja ne znam o cemu pricate, istu kolicinu peseva sam lovio i pre 20 godina i sada... riblji fond , ako mene pitate, stabilan !
mozda se cak i populacija pesa malo povecala !
--- Citat: DuleN 13, 01, 2016, 11:34:56 pre podne ---Uz to, nikakva pitanja ne mogu u efir bez odobrenja reditelja, sto takodje oduzima vreme...
--- Kraj citata ---
Reditelj se ne pita oko "pitanja" vec odgovorni urednik koji tu nadleznost daje uredniku emisije, redakcije... Moram malo da zastitim profesiju : )
DuleN:
--- Citat: Kapetan 13, 01, 2016, 16:04:53 posle podne ---
Reditelj se ne pita oko "pitanja" vec odgovorni urednik koji tu nadleznost daje uredniku emisije, redakcije... Moram malo da zastitim profesiju : )
--- Kraj citata ---
Da, u pravu si , u pisanju sam omanuo pa napisao reditelj, misleci na urednika...
Kapetan:
jedna povezana vest :
http://www.kurir.rs/vesti/srbija/ribolovci-se-pobunili-namesteno-gazdovanje-vodama-clanak-2094039
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju