Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Mariner 20 ks
njegos68:
--- Citat: nikolaalex513 10, 01, 2016, 21:03:13 posle podne ---Iz podgorice a vi?
Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока
--- Kraj citata ---
Isto...stavi slike od motora ,kad budeš slikao..napisaću ti na pp dje da svratiš
nikolaalex513:
--- Citat: njegos68 10, 01, 2016, 21:08:12 posle podne ---
--- Citat: nikolaalex513 10, 01, 2016, 21:03:13 posle podne ---Iz podgorice a vi?
--- Kraj citata ---
Isto...stavi slike od motora ,kad budeš slikao..napisaću ti na pp dje da svratiš
--- Kraj citata ---
Kupio sam gliser elan opatija sa komandama,prikolicom,johnsonom25 gt i pomocnim motorom tomos 4.8.postavit cu slike pa mi kazite vredi li to 400 e
njegos68:
Sa srećom! Znaš kako...Kad kažeš kupio sam gliser sa dva motora i prikolicom za 400 eura izgleda dzabe... E sad Tomos možeš da dovedeš u red za sitne pare da bude kao sat... a mali gliser i dzonson su stariji od mene a i tebe predpostavljam..predpostavljam i da nema papira? A i ovo ti neće valjati da bačaš pari...Neznam što da ti kažem,sem sa srećom vozio! dodo
LSI:
Никола,
Питање нисте послали на праву адресу и нисте га добро формулисали. Нико од нас не може на њега одговорити. Можда да сте питали: "Да ли би ви дали 400 евра за ово?"
Овако, питање треба преформулисати тако да гласи: Да ли сам ја, Никола, добро пазарио?"
Е ако вам се одговор буде свидео, онда сте супер прошли. А ако не... па нисте ни први ни последњи који је нешто урадио па се после покајао.
Чак и да се покајете, неће свет пропасти сутра.
Као што сте ви купили, опет ће се појавити неко коме ће се баш тај чамац, такав какав је, допасти за неке паре.
Зато, немојте много да размишљате о томе.
Беба се родила, треба је љуљати.
А ја вам препоручујем: љуљајте је јако и често. Другим речима - искористите ви ово што сте купили максимално. Ићи ће он, и то прилично брзо, ако је овај џонсон исправан. Навозаћете се ви у њему. А кад досади... па и ми остали смо мењали наше играчке - променићете је и ви.
Срећно!
nikolaalex513:
Hvala vam,izvinjavam se zbog ovoga
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju