E, ovako treba... > Plovila
ALBIN 25 - Put do Srbije
Alexa:
--- Citat: Zole 27, 05, 2016, 09:32:55 pre podne ---Svaka čast Alexa i srećno !
Siguran sam da će ti se trud isplatiti.
Jedva čekamo detalje sa putovanja a nisam znao da si krenuo po lađu, mogli smo se videti u De.
114
--- Kraj citata ---
Hvala Zole, krenuo sam pod nekim losim okolnostima (majka mi odbrojava dane) i vise puta sam odlagao odlazak. Sada sam prelomio pa sta bude. Ali, pod tim pritiskom nisam ni mogao da planiram neko zadrzavanje koje nije neophodno. Tako je ispalo a bas sam se radovao takvom putovanju. Elem, sve se dobro zavrsilo.
Alexa:
Danas sam isprobao motor. Verovali ili ne, ni moji rodjaci prilikom kupovine ni ja prilikom preuzimanja nismo probali da ga upalimo. Akumulatori su bili skroz ispraznjeni i uzeo sam takav kakav je na casnu rec. Kada sam ovde pogledao, ulje promenjeno, filteri novi, odnesem akumulatore na punjenje (primili struju) i start na pola kljuca iz prve. Radi kao sat. Sve je savrseno ispravno, elektrika takodje, cak i kasetofon sa kasetom ispravan i odlicnog zvuka kgk
U boksevima se nalazilo sve sto je potrebno za boravak na vodi, posudje kompletno, sredstva za odrzavanje, milion sitnica, sredstva za poliranje, boca puna gasa, signalne rakete, stvarno da ne covek ne poveruje, sve su ostavili.
Sutra sam zakazao tehnicki pregled i pokusacu da ga spustim u vodu jer vec u ponedeljak moram za Italiju da coveku donesem camac. Mislio sam jos malo da se zabavljam dok je camac kod mene na parkingu ali... ovaj me spopao jedva sam ga pomerio za par dana.
budens72:
Srećno plovio 114
Arsa:
Srećno plovio prijatelju! 114
zica:
Uživaj na vodi. kgk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju