E, ovako treba... > Dizajn brodova

Sportski gliser od kompozita u retro dizajnu

<< < (2/3) > >>

DuleN:
Sceka,
Ko da sam ja pisao... Slazem se 100% sa napisanim...

BORA-D.T.D.:
Momak sa fotofrafije ocigledno ceka devojku pa da zbrisu na skrovitu plazu. Njima je namenjen ovaj camac jer njima ne bi bilo tesno.
Porse i Ferari su takodje maleni i tesni sa nikakvim prtljaznikom pa su ipak vrlo upotrebljivi.
Na sajtu www.bateau.com postoje projekti i za vece modele, Runabout 16(4,88m) i Runabout 18(5,50m) ali je i cena njihove izrade veca.

sceka:

--- Citat: BORA-D.T.D.  07, 12, 2015, 21:04:44 posle podne ---Momak sa fotofrafije ocigledno ceka devojku pa da zbrisu na skrovitu plazu. Njima je namenjen ovaj camac jer njima ne bi bilo tesno.
Porse i Ferari su takodje maleni i tesni sa nikakvim prtljaznikom pa su ipak vrlo upotrebljivi.
Na sajtu www.bateau.com postoje projekti i za vece modele, Runabout 16(4,88m) i Runabout 18(5,50m) ali je i cena njihove izrade veca.

--- Kraj citata ---

Mala ispravka: i njima je tesno ali im to odgovara!  jh

DuleN:

--- Citat: sceka  07, 12, 2015, 21:15:08 posle podne ---
Mala ispravka: i njima je tesno ali im to odgovara!  jh

--- Kraj citata ---
I njima je tesno, al nasledili od tate....

Boro,
Ovo je zaista lepo kad se gleda, ali za nase uslove ( Dunav ) zaista minijaturno, da ne kazem neupotrebljivo. Svaka cast kako je uradjeno, ali po meni je to za neka jezera sa mirnom vodom...

Zoran T:
Meni deluje kao neki veci retro gliser koji je proporcionalno smanjen pa je zato nekako tesan s dugom palubom a pozadi gde je "gepek" na slikama su pozicije za ugradne motore...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju