E, ovako treba... > Motori i oprema

HONDA BF 15 GUMICA NA KAPI ZA SVECICE

(1/3) > >>

Alex:
Fali mi guma na kapici za svecice, nervira me sto je nema a i kontam da je tu radi boljeg naleganja same kapice na svecicu, ima li je neko viska ili yna gde mogu da je nabavim, zvao elko , uyeli adresu ali mi je nisu poslali!

Kapetan:
ako imaju poslace, ok su momci ...
vidi sta odgovara sa nekih kola...

budens72:

--- Citat: Alex  22, 11, 2015, 21:55:10 posle podne ---Fali mi guma na kapici za svecice, nervira me sto je nema a i kontam da je tu radi boljeg naleganja same kapice na svecicu, ima li je neko viska ili yna gde mogu da je nabavim, zvao elko , uyeli adresu ali mi je nisu poslali!

--- Kraj citata ---
pozdrav svima na forumu, ja sam taj i taj... bla,bla,bla... a ne odmah "fali mi..."  bar ja tako mislim...

zankiki:
 ok

Alex:
Budens 72,
potpuno si u pravu, ovo je moj prvi post pa odmah " treba mi ";)
Pozdrav za sve članove, ukratko, vlasnik sam kemppi - malog alu čamca  od 5m, motor koji koristim je honda 15 bf lud sam za pecanjem i u svakom slobodnom trenutku sam na pecanju. Proletos sam uzeo čamac, jos je u fazi picanjenja. Na motoru mi fali guma sa kapice za svećice , mislio sam da neko slucajno nema neku takvu gumu , ili mu je višak ili tako nekako, kupio bih je, sto se tiče ljudi Elko servisa pretpostavljam da bi mi istu poslali da su imali, nisam neko zakeralo da nekoga osudjujem niti mi je to bila namera.
Veliki pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju