Nautika opšta... > Ono što niste znali...
Nauticki buvljak
Bakara:
Kasno videh, ja sam za ali sam slobodan ujutru do podne, pa ako svakako idete na kej, javite, najverovatnije dolazim na nesto toplo :)
@da se covek pita
ako budes/budete pre podne tamo, imas moj telefon pa posalji poruku i eto me
MiletaStamat:
Hoće li se skorije organizovati NAUTIČKI BUVLJAK, ili ti organizovana prodaja polovnih nautičkih sitnica, nešto što nekome ne treba, a s druge strane nekom drugom možda treba. Dobar je što se na njemu mogu razmeniti i iskustva i štošta naučiti od iskusnijih nautičara, kroz neposredan kontakt i druženje.
ronac:
Koliko ja znam to su organizovali momci sa ovog foruma http://www.plovidba.info/forum/index.php 114
MiletaStamat:
Broker975fx i Ja se dotakosmo ove teme, pa ajde da je malo obnovimo. Možda ima još zaineteresovanih da se ponovo aktivira ideja o Nautičkom Buvljaku. Svi negde po podrumima i garažama imamo po neki predmet vezan za nautiku. Lepo bi bilo da ih iznesemo na sunce razmenimo za nešto što nam treba ili prodamo i malo skupimo novca za gorivo ili šta slično jh.
Ova ideja je lepa sama po sebi i zbog druženje i upoznavanja, a ako neko pronadje ono što mu baš nedostaje na čamcu utoliko bolje i korisnije, pa mislim da bi mogli da se organizujemo u vezi toga.
Mare:
Mileta ja sam za ima toga dosta sto svakom stoji a verujem i smeta.
Ako treba i prostor i toga ima kod mene pa razmislite i u dve reci se dogovorimo
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju