Nautika opšta... > Ono što niste znali...

Nauticki buvljak

<< < (3/6) > >>

Misha D:
Vecina bi da pogleda, odlicno.
Ali, trebalo bi i ponesto ponuditi.
Nije pod moranje da se uvek formira tezga ako neko ima samo 2-3 stvari.
Moze se sa nekim ko ima volje i kolegijalnosti, a vec je formirao ponudu, podeliti manji deo tezge. 114

broker975fx:
Jes vala dok je bilo pere jos je i bila neka ponuda a sada mora joja da cisti podrum i brod. Bilo je tu i one zaboravljene trgovine u vidu trampe,to je uvek gotivno

MiletaStamat:
Kad sam mislio da je buvljak danas i planirao da odem, nisam odustao prošetao sa suprugom, prvi put svratio na SIDRO popili piće i ručali, Lep prostor, uredan, cene pristupačne. sve u svemu lep sunčan dan proveden na pravi način u šetnji zemunskim kejom, razgledanju marina, u razmišljanju gde od proleća da usidrim čamac. Kada sam već kod marina šta mislite o onoj prvoj marini na kraju novoizgradjenog keja. Koliko mi se čini to je neko ribolovačko društvo gde se mogu čuvati čamci. Da li neko tamo ima čamac i kakva su iskustva. Malo mi je čudan navoz mnogo strm, ali kažu da ima motor koji izvlači čamce do ravnog dela odakle se može normalno zakačiti prikolica na svoja kola.

Bakara:
Hoce li opet biti organizovan nauticki buvljak, zna li neko?

deda:

--- Citat: da se čovek pita  18, 10, 2015, 17:45:16 posle podne ---Kad sam mislio da je buvljak danas i planirao da odem, nisam odustao prošetao sa suprugom, prvi put svratio na SIDRO popili piće i ručali, Lep prostor, uredan, cene pristupačne. sve u svemu lep sunčan dan proveden na pravi način u šetnji zemunskim kejom, razgledanju marina, u razmišljanju gde od proleća da usidrim čamac. Kada sam već kod marina šta mislite o onoj prvoj marini na kraju novoizgradjenog keja. Koliko mi se čini to je neko ribolovačko društvo gde se mogu čuvati čamci. Da li neko tamo ima čamac i kakva su iskustva. Malo mi je čudan navoz mnogo strm, ali kažu da ima motor koji izvlači čamce do ravnog dela odakle se može normalno zakačiti prikolica na svoja kola.

--- Kraj citata ---

Tu ti marinu ne bih preporucio ! Moja preporuka za Zemun je 4.juli , marina nizvodno od Sidra!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju