Nautika opšta... > *** Od Bezdana do Delte ***
Razgovori o Delti
Kapetan:
--- Citat: Vestica 20, 08, 2009, 20:14:34 posle podne --- samo kad se setim pojedinih izjava... npr: "ja ne znam sta je drugim ucesnicima u saobracaju od lavora do panjeva ali svi se lepe za mene..." i sličnih.
--- Kraj citata ---
hi hi hi znas i sama da ja mislim da znam 2% od 100% potrebnih za dobru plovidbu , to je moje iskreno misljenje :smile: al plovim i dalje i pobvecavam procenat :smile: ako sledece godine krenem na deltu mislim da cu povecati procenat :)
sad se izjedam sam u sebi sto nismo otisli do brze palanke i videli one pejzaze koje je skiper ostavio :(
Kapetan:
necu vise :censored: :pioneer:
al na Deltu hocu ako se sklope kockice odo sledece godine :)
Kapetan:
vidi znam jos "ludjaka" koji isto misle :)
dok ne osetim "slano" na elisi ne vracam se :)
Kapetan:
--- Citat: Aka 20, 08, 2009, 20:30:28 posle podne ---Izvinjavam se na možda glupom pitanju, ali gde je ta "Delta"? Na Novom Beogradu? I šta ima tamo?
--- Kraj citata ---
dzaba da ti pricam gde je al kazu posle Djerdapa 1 jos 900 i kusur kilometara :lol:
Kapetan:
vas dvojica sa V koritom mozete , ja samo do slane vode da pobijem alge sa ravnog korita i to je to :)
evo malo o kefaloniji , mozda svratim za mesec dana sa RIB-om, ako skapiram kako rib sa 2t motorom uvucem u grcku :(
http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9A%D0%B5%D1%84%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju