Nautika opšta... > *** Od Bezdana do Delte ***

Razgovori o Delti

(1/3) > >>

Kapetan:

--- Citat: Vestica  20, 08, 2009, 20:14:34 posle podne --- samo kad se setim pojedinih izjava... npr: "ja ne znam sta je drugim ucesnicima u saobracaju od lavora do panjeva ali svi se lepe za mene..." i sličnih.

--- Kraj citata ---

hi hi hi znas i sama da ja mislim da znam 2% od 100% potrebnih za dobru plovidbu , to je moje iskreno misljenje   :smile: al plovim i dalje i pobvecavam procenat  :smile: ako sledece godine krenem na deltu mislim da cu povecati procenat :)

sad se izjedam sam u sebi sto nismo otisli do brze palanke i videli one pejzaze koje je skiper ostavio :(

Kapetan:
necu vise  :censored: :pioneer:

al na Deltu hocu ako se sklope kockice odo sledece godine :)

Kapetan:
vidi znam jos "ludjaka" koji isto misle :)

dok ne osetim "slano" na elisi ne vracam se :)

Kapetan:

--- Citat: Aka  20, 08, 2009, 20:30:28 posle podne ---Izvinjavam se na možda glupom pitanju, ali gde je ta "Delta"? Na Novom Beogradu? I šta ima tamo?

--- Kraj citata ---

dzaba da ti pricam gde je al kazu posle Djerdapa 1 jos 900 i kusur kilometara  :lol:

Kapetan:
vas dvojica sa V koritom mozete , ja samo do slane vode da pobijem alge sa ravnog korita i to je to :)

evo malo o kefaloniji , mozda svratim za mesec dana sa RIB-om, ako skapiram kako rib sa 2t motorom uvucem u grcku :(

http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9A%D0%B5%D1%84%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju