E, ovako treba... > Plovila
ELAN GT901
lionking:
Dosao sam u posed ovog glisercice letos, pa me zanima da li neko ima neke podatke o njemu malo detaljnije posto ne znam zasto nigde nisam nista nasao ?
Ja za sada sa njim nemam neke zamerke, potrebno je malo sredjivanja, ali polako, ali bi voleo da cujem neku istoriju ovog modela, i ako neko ima tehnicke specifikacije 55555
Zoran T:
To je veci brat od GT402,Nema ih puno.Mislim da je 4.8m duzine sa 2m sirine.To jedino ako je neko imao pa da ti kaze nesto vise.
lionking:
stvarno niko nista ne zna o ovom camcu dodatno ? no125
Cap Joe:
Lici na neku GT 402 - ku, po vertobranu bi se moglo reci... Ako mozes, stavi fotku prednjeg dela, i korita, bas me zanima, nikada nisam cuo za ovaj model a volim ELAN-ova plovila...
lionking:
Lici, al je osetno veci i stabilniji, i nosi dosta jace motore, 402-ka je mogla da 50ks ako se dobro secam, ovaj sad ima 75, a moze da ide do 110-115ks kolko su mi rekli , a po tome kako se ponasa i vozi sa ovim ne sumnjam u to, cak sam i hteo to da uradim, ali mislim da moj novcanik nece izdrzati 42L/h 110ks v4 johnsona ha
u ponedeljak ide na zamenu zadnje daske posto je trula, posle bi trebao da dobije novu farbu pa lagano na vodu :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju