E, ovako treba... > Metalni čamci

Turisticki brodic

<< < (5/6) > >>

Vuka:
Tule hvala puno,vrh je brodic,gledam duzina mu je 10 a sirina 4,4. To je ono sto ja mislim da po jezeru moze i siri brod ako ne gresim. A ima dva motora kao sto cu i ja staviti ,mada su ovi cini se jaci od mojih osmica ali i brod je tezaaak.I na moj duzine 8-9 ne moze 16 ljudi,a na deset metara moze 50???  f85 Salim se za ovo ,malo sam se vratio na predhodne komentare.u svakom slucaju hvala puno tule

Zoran T:
Bas lepe ove slovenacke slike.Malo sam zagledao pa videh nesto sto je specificno i interesantno.Svi gledaju samo krajnji izgled koji je fantastican al u sustini korito je barza od hladno oblikovane sperploce koja je naknadno furnirana i nije drveno korito.Ovo su njihove slike.
  Za Becara taj zakon nije jos na snazi ali vazi za plovila duza od 15m koja podlezu jugoregistru a kraca plovila od metala jos uvek na izjavu 2 svedoka i nadleznost kapetanije.Za plasticna plovila vazi nadleznost jugoregistra bez obzira na duzinu.Za drvo ni oni neznaju informacija od letos jun -jul tad sam se raspitivao.

Vuka:
Hvala Becar..  thumbup

Vuka:
Zanima me jesu ovo obicne komande ili trebaju neke posebne komande za dva motora?

Zoran T:
Mnogo mala slicica.Svaka komanda za svaki motor posebno(gas i menjac) a upravljanje na jednom.Drugi ti sluzi samo za potisak i to po potrebi.Imat ces puno bolji manevar(nije bas kao sa frojt-snajder propelerima(voith schneider) nego da su oba upravljiva jos ako bi te yamahe(ili bar "glavni"motor)naoruzao sa dual trust propelerom mogao bi i sa 2-3 tone(ili vise) i da se zaustavis bez vecih problema.Komande su ti veruj mi najmanji problem.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju